reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

U mnie dzisiaj dalej biel. Dzisiaj 28 dc i okres przeważnie tak mam co 28\29 dni. Nie wiem kiedy byla owu bo 14 dni temu bedac u gina mowil, ze tak 2\3 dni jeszcze. Caly tydzien mialam objawy okresowe, dzisiaj nawet tampony zabralam do pracy ale jakby mniej boli brzuch... Ale nie mam poki co plamień, a ost je miewialam na +/- 2 dni przed... Mam jeszcze 1 test o czulosci 20 wiec jak wytrzymam to w nd zrobie.

reklama
Hej dziewczynki, ja po mega ciężkim tygodniu rozpoczęłam odprężający weekend, i przesyłam Wam drineczka mocy 🤣😍
Korzystam póki się nie starym bo za miesiąc już do Was wracam 😘😘 więcej tych pięknych kresek bo bym sobie popatrzyła laski ! Trzymam kciuki 😘😘😘

Załączniki

• D70F89D2-65F9-4C03-9391-36E877918C24.jpeg
    D70F89D2-65F9-4C03-9391-36E877918C24.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 76
Hej dziewczynki, ja po mega ciężkim tygodniu rozpoczęłam odprężający weekend, i przesyłam Wam drineczka mocy 🤣😍
Korzystam póki się nie starym bo za miesiąc już do Was wracam 😘😘 więcej tych pięknych kresek bo bym sobie popatrzyła laski ! Trzymam kciuki 😘😘😘
Zdrówko 🥰

Załączniki

• IMG-20220522-WA0009.jpeg
    IMG-20220522-WA0009.jpeg
    508,4 KB · Wyświetleń: 49
Zrobiłam dzisiaj test I powiem Wam, że mam trochę zagwozdkę. Test oczywiście biały, ale normalnie widzę "coś". Jak pięć razy obrócę pod różnymi kątami to mignie mi jakiś cień. Dla mnie to nowość bo zwykle to nawet chociaż bardzo bym chciała to nic na tych testach nie widzę. Może to jakaś testowa przebija, może już oszalałam, nie wiem 🤷‍♀️ Ale gdyby było coś, to też jestem trochę przerażona bo to już dosyć późno a takie blade halo by było.. Dzisiaj 14 dzień od pozytywnego testu owulacyjnego i ostatniego seksu (właśnie sobie uświadomiłam, to trochę smutne :p ) I dzień spodziewanej miesiączki.. (między dzisiaj a poniedziałkiem powinnam dostac). Kurde już myślałam, że sobie walnę dzisiaj winko a to najgorsza sytuacja, pewnie nic z tego nie będzie a teraz do okresu będę się ciśnieniować 😔

Ehh jaka jestem zła, że nie wzięłam jeszcze jakiegoś innej firmy ... Poszłam wczoraj do apteki i wzięłam jednego facelle ale tego bez plastiku i jeden pink strumieniowy. I wczoraj wieczorem (ale z długo trzymanego siku :D) zrobiłam tak o facella i kurde też miałam wrażenie, że coś widzę. Odłożyłam piwo, które już miałam pić :p Ale nie no chyba zwariowałam, jakby mi coś wyszło wieczorem to rano byłaby już kreska normalna i widoczna..

Ehh jaka jestem zła, że nie wzięłam jeszcze jakiegoś innej firmy ... Poszłam wczoraj do apteki i wzięłam jednego facelle ale tego bez plastiku i jeden pink strumieniowy. I wczoraj wieczorem (ale z długo trzymanego siku :D) zrobiłam tak o facella i kurde też miałam wrażenie, że coś widzę. Odłożyłam piwo, które już miałam pić :p Ale nie no chyba zwariowałam, jakby mi coś wyszło wieczorem to rano byłaby już kreska normalna i widoczna..
a tego pinka zrobiłaś dzisiaj rano ?

reklama
Nie chcę Cię nakrecać, ale u mnie były cienie widoczne dla mnie pod katem pod swiatło 1 a nawet 2 dni przed a na zdjęciu nie były widoczne, zanim kreseczka pojawiła się juz widoczna z wieczornego moczu (odczekalam te 4 godziny bez siusiania...)... co prawda u mnie zakończyło się cp, no ale to był po prostu pech, więc u Ciebie moze być to zwiastun ciąży i trzymam za to kciuki🤞🤞

Do góry