oby to się zmieniło w drugiej połowieBo wszystkie białe
Nie ma nawet co sie zastanawiac czy jest cień cienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oby to się zmieniło w drugiej połowieBo wszystkie białe
Nie ma nawet co sie zastanawiac czy jest cień cienia
dziękujęGlukoza na czczo jest leciutko za wysoka. Ale tylko o 1 parametr. I insulina po godzinie dokładnie to samo ale wg mnie całkiem ładne wyniki ja insuliny po godzinie i 2 miałam grubo powyżej 100,a u ciebie po 2 h spada prawie do pierwotnego stanu
A co mam białe jak snieg testy wrzucać z pytaniem "też tu nic nie widzicie?"W tym wątku chyba ani jednego testu nie widziałam
Tak U mnie 10dpo raczej nici z tego cykluA co mam białe jak snieg testy wrzucać z pytaniem "też tu nic nie widzicie?"
nie do końca to miałam na myśliA co mam białe jak snieg testy wrzucać z pytaniem "też tu nic nie widzicie?"
Polecam powtórzyć test. Jeśli to ciąża to kolejny napewno wyjdzie pozytywny.Mogę prosić by któraś z Was wstawiła pink płytkowy po czasie (negatywny)
Bo wróciłam z pracy… i są dwie kreski
Tak… tak wiem wiem po czasie się nie liczy ale nigdy tak nie miałam.
Jeśli jesteś prze terminem @ to z popołudniowego ciężko żeby wyszło cokolwiek. Najlepiej rana kiedy mocz nie jest tak rozcienczonyZrobiłam 2 kolejne i biel.
:-/
Poczekam do tego poniedziałku.
ja mam jeszcze długo do okresu. Ale jestem na tyle głupia, że katuje się testami za wcześnie.Jeśli jesteś prze terminem @ to z popołudniowego ciężko żeby wyszło cokolwiek. Najlepiej rana kiedy mocz nie jest tak rozcienczony