Agnes4312
Moderator
Zaczęło się przed wczoraj, wczoraj było mniejsze, ale dzisiaj znowu jest większe xDCzekaj czekaj a ile minęło od tego plamienia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczęło się przed wczoraj, wczoraj było mniejsze, ale dzisiaj znowu jest większe xDCzekaj czekaj a ile minęło od tego plamienia?
A to jednak plamisz jeszcze? Myslqlam że tamto jednorazoweZaczęło się przed wczoraj, wczoraj było mniejsze, ale dzisiaj znowu jest większe xD
Wczorajszy i dzisiejszy owulacyjny - zdecydowanie widzę lepsze wybarwienia niż wczoraj .
Wczorajszy i dzisiejszy owulacyjny - zdecydowanie widzę lepsze wybarwienia niż wczoraj .
Dobrze czytasz ciemniejsza kreska musi byc ta gdzie się moczy pasek w moczuWgl zaczęłam się zastanawiać czy ja dobrze czytam wynik tych testów bo Ty na zdjęciach trzymasz je do góry nogami i zgłupiałam
Zawsze patrzę na to gdzie jest punkt moczenia paska i wtedy wiem które jest które ja to dziś czekam aż mąż wróci z pracy . Cycki mnie bolą jajnik o dziwo prawy mnie nawala zazwyczaj mnie boli lewy - mam nadzieje że ten czerwiec szczęście przyniesie No chyba że mąż będzie miał focha bo ostatnio na zmianę się obrażamy na siebieWgl zaczęłam się zastanawiać czy ja dobrze czytam wynik tych testów bo Ty na zdjęciach trzymasz je do góry nogami i zgłupiałam
Trzmam kciuki za kolejny cykl A miałaś już kiedyś takie długie plamienie przed okresem?Oficjalnie można mi wpisać