reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
ja tez zastanawiam się dlaczego tak jest, że tak się staramy, a efektów brak..
Pokładam duże nadzieje w tym czerwcu. Wielkie nadzieje :-(

Dziewczyny jak ja bardzo się boje, że okres przyjdzie… tak strasznie się boje.
rozumiem Cię bo też mam duze nadzieje w czerwcu...a moze miałam bo czuje, ze okres idzie...:( jutro zaczynam serie testow....

Ja jeszcze przed okresem, ale 11 dpo biało i w ogóle czuje, że będzie okres. Ale pogodziłam się już, uzgadniamy z mężem nową strategię. Czekam na okres i działamy dalej. Już wzdrożyłam ruch u męża (chodzi dwa razy w tygodniu na siłownię :D), muszę też trochę popracować nad naszą dietą, kupię sobie olej z wiesiołka. Postanowiliśmy też, że w tym cyklu seks co 2 dni. Powiem wam, że te owulaki spoko ale przez nie trochę zmniejsza mi się okno seksu, bzykanie codziennie do pozytywnego testu i później już nie mam ochoty, jestem zmęczona i zwykle dwa dni po teście już mi się nie chce i wtedy przez caly tydzien nie ma seksu. Bo "pewnie już była owulacja, bez sensu". A moze ja je zle odczytuje czy na mnie nie dzialaja i owulacja jest jakos inaczej, sama nie wiem. Obiecałam też sobie wreszcie wizytę u ginekologa. Zwlekam z tym, bo szczerze mówiąc trochę się boję co mogę usłyszeć. Mam normalnie mega strach przed wejściem w tryb tych wszystkich badań podczas których albo wyjdzie jakiś problem, z którym będziemy musieli sobie poradzić, albo jeszcze gorzej - nic nie wyjdzie a i tak się nie będzie udawało :/ No ale w każdym razie krótka przerwa o działamy.
A macie coś do polecenia z supli dla mężczyzn? Moj bierze witaminę d i bodymax tak normalnie ale może jest coś nakierunkowanego na płodność?

U mnie dziś biało na teście. Czekam na okres. Niestety magia 3 cykli po poronieniu nie zadziałała. Dzisiaj mi cholernie przykro, ale trzeba się pozbierać i próbować dalej

Trzymam kciuki za Was dziewczyny, dawajcie jakieś kreseczki!
u mnie chyba tez ta magia 3 cykli nie podziałała :-( teraz 3 cykl leci.. lekarka mówiła ze organizm pamięta ciąże i pójdzie szybko. :-/

u mnie chyba tez ta magia 3 cykli nie podziałała :-( teraz 3 cykl leci.. lekarka mówiła ze organizm pamięta ciąże i pójdzie szybko. :-/
Też na to liczyłam po pierwszym biochemie, niestety udało się po 6-ci miesiącach i znów to samo… Aż się boję powtórzonego schematu (co pół roku poronienie, bo pierwszy biochem mi się trafił w 6cs, a drugi w 12cs…). Więc teraz nie mam złudzeń, że te magiczne 3 miesiące to u mnie mit 😂

reklama
Do góry