Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rozumiem Cię bo też mam duze nadzieje w czerwcu...a moze miałam bo czuje, ze okres idzie... jutro zaczynam serie testow....ja tez zastanawiam się dlaczego tak jest, że tak się staramy, a efektów brak..
Pokładam duże nadzieje w tym czerwcu. Wielkie nadzieje :-(
Dziewczyny jak ja bardzo się boje, że okres przyjdzie… tak strasznie się boje.
u mnie chyba tez ta magia 3 cykli nie podziałała :-( teraz 3 cykl leci.. lekarka mówiła ze organizm pamięta ciąże i pójdzie szybko. :-/U mnie dziś biało na teście. Czekam na okres. Niestety magia 3 cykli po poronieniu nie zadziałała. Dzisiaj mi cholernie przykro, ale trzeba się pozbierać i próbować dalej
Trzymam kciuki za Was dziewczyny, dawajcie jakieś kreseczki!
Też na to liczyłam po pierwszym biochemie, niestety udało się po 6-ci miesiącach i znów to samo… Aż się boję powtórzonego schematu (co pół roku poronienie, bo pierwszy biochem mi się trafił w 6cs, a drugi w 12cs…). Więc teraz nie mam złudzeń, że te magiczne 3 miesiące to u mnie mitu mnie chyba tez ta magia 3 cykli nie podziałała :-( teraz 3 cykl leci.. lekarka mówiła ze organizm pamięta ciąże i pójdzie szybko. :-/
Jak wrażenia po hsg?Ja dzisiaj robię krzywe cukrową i insulinową, zobaczymy co tam wyjdzie. Ja po hsg się też nakręciłam że pyknie od razu, no ale cóż, czekamy dalej. Może w lipcu zaskoczy.
Trzymam kciuki za Was dziewczyny, żeby ten czerwiec się odczarował