reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
najgorzej wytrwać do tej wybranej daty 🤣
Ja na pewno wytrwam, bo wyjeżdżam służbowo i raczej nie będę robić testów we wspólnej z koleżanką z pracy łazience ;) Chociaż ona jest wtajemniczona... Ale jest to przynajmniej coś, co pozwala mi wytrwać ;-) Wrócę w sobotę wieczorem, i akurat rano mogę zatestować (10 dpo, 12 po Ovitrelle... trochę wcześnie, więc się będę mogła jeszcze połudzić dalej :pPP)

Zawsze patrzę na to gdzie jest punkt moczenia paska i wtedy wiem które jest które 😂 ja to dziś czekam aż mąż wróci z pracy . Cycki mnie bolą jajnik o dziwo prawy mnie nawala zazwyczaj mnie boli lewy - mam nadzieje że ten czerwiec szczęście przyniesie No chyba że mąż będzie miał focha 😂bo ostatnio na zmianę się obrażamy na siebie 🙈
Czyli nie potrzebnie odwracasz je do góry nogami w sumie 🤣❤️

Jak patrzę na ilość pozytywów w tym miesiącu to zaczynam tracić nadzieję 😔😅
ja tez zastanawiam się dlaczego tak jest, że tak się staramy, a efektów brak..
Pokładam duże nadzieje w tym czerwcu. Wielkie nadzieje :-(

Dziewczyny jak ja bardzo się boje, że okres przyjdzie… tak strasznie się boje.

reklama
ja tez zastanawiam się dlaczego tak jest, że tak się staramy, a efektów brak..
Pokładam duże nadzieje w tym czerwcu. Wielkie nadzieje :-(

Dziewczyny jak ja bardzo się boje, że okres przyjdzie… tak strasznie się boje.
Jak ja cie rozumiem... od soboty mialam objawy zbliżającej się miesiączki ale zaprzeczałam jak mogłam... ze to na pewno nie to, ze to ciaza.
Ja niestety czerwiec juz pożegnałam ale trzymam kciuki za ciebie zeby był dla ciebie szczęśliwy! Kurde jakas kreska w czerwcu musi byc!

Do góry