Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja jedyne 2 kreski, jakie zobaczyłam w życiu, były na teście covidowym...Jakbym miała test owulacyjny w domu to bym siknela na owulaka dzisiaj żeby zobaczyć jakąś druga kreskę i się pocieszyć
ja na owulaku i tak sobie zaczęłam wyobrażać że to ciążowyNo ja jedyne 2 kreski, jakie zobaczyłam w życiu, były na teście covidowym...
Boże kocham to bo robie to samo tylko wstydziłam sie napisaćja na owulaku i tak sobie zaczęłam wyobrażać że to ciążowy
No ja jedyne 2 kreski, jakie zobaczyłam w życiu, były na teście covidowym...
u mnie często się tak okres rozkręca…tydzień wstecz ale trzymam kciuki żeby to było plamienie implantacyjne!Kurde, test negatywny, a właśnie jakies brazowe plamienia mi się zaczęły... okres mam mieć w środę dopiero
u mnie często się tak okres rozkręca…tydzień wstecz ale trzymam kciuki żeby to było plamienie implantacyjne!
to już w zależności jak długo spada beta i czy była owulacja w cyklu, czy cykl był bezowulacyjny. U każdego inaczej… Po pierwszym biochemie owulację miałam 5 dni później i o tyle też wydłużył się cyklPo jakim czasie po poronieniu (ale bez zabiegu) dostałyście okres lub może zaszłyście w ciążę a on nie nadszedł??? Dziś mija miesiąc od początku krwawienia, gdy zaczęłam ronić..