reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W co się bawić z dzieciaczkami?

reklama
Kasiu ja też myślę o tym żółwiu i jest jeszcze taka fajna lokomotywa i to wszystko od jednego sprzedawcy wiec jeden koszt przesyłki:tak:

dziewczyny co myślicie o tych klockach
KLOCKI SENSORYCZNE - ORYGINALNE - BABY BLOCKS - (373239149) - Aukcje internetowe Allegro
cena jest calkiem calkiem wiec ja sie chyba skusze...

Stasiek ma kilka tych klockow, bardzo go interesuje co jest w srodku. Maja tez rozna fakture, uwazam ze warto. Te klocki sa tez dodawane do zabawek Fisher Price takich jak Żyrafka, krokodylek, garnuszek na klocuszek. Garnuszek na klocuszek jest teraz w tesco w promocji za ok. 60 zł.

Stasio ma klocuszki w wiaderku, z wieczkiem gdzie trzeba dopasowac kształt klocka (poki co oglada tylko te klocki), taki bebenek z muzyczka na kulki - cos w stylu garnuszek na klocuszek (narazie potrafi tylko wlaczyc muzyczke).
Mysle ze teraz mu kupie takie puzzle drewniane ze zwierzatkami jakie pokazywala Majandra. Widzialam takie w Tesco. Ja to jestem chodzaca reklama Tesco :-) Ale naprawde uwazam ze maja fajne ubranka, zabawki drewniane, puzzle duze piankowe np teraz sa po 15 ziko. Fajne maja niekapki i chusteczki nasaczane do dupci. Pieluchy tez maja naprawde dobre. Uzywam albo tych, albo pampersow.

Ostatnia edycja:
Luandzia - Jak sie jej znudzily to moze schowaj na dwa tygodnie, po dwoch tygodniach bedzie sie nimi bawila jak nowymi.
Majandra - Stas ma podobna kierownice i trzaska nia baaaardzo czesto, jego ulubiona zabawka.

Tak czytam kochane w co i jak bawicie się z swoimi maluszkami i mam doła bo chyba nie poświęcam Juli tyle czasu ile powinnam...
kurcze trudno byc pracującą mamą:-(
staram się z nią codziennie wychodzić na spacer( mimo iż babcia też chodzi) bawie się z nią, ale ma też inne obowiązki i czasu mi nie starcza...
może dlatego ona gorzej się rozwija:unsure::unsure::unsure::sad::sad::sad:

reklama
Asiek, rozmawiałam z moją mamą na ten temat i przyznała mi się, że kiedyś nie było tak, że się godzinami z dzieckiem bawiło. Moja mama często mnie wkładała do kojca, a sama zajmowała się domem. I zobacz na jaką mądrą i wspaniałą osobę wyrosłam:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-):tak::tak:

Poza tym, wierz mi, że poświęcasz Julci i tak na pewno o wiele więcej czasu niż niektóre mamy niepracujące. Znam taką co wychodzi z dzieckiem na plac zabaw i je tam podrzuca innym kobietom, a sama siada na ławkę i czyta gazety.:wściekła/y:

Do góry