Podpisuje sie pod tymA tak powznie to ja nie jestem przekonana do nawet jak najbardziej wypsychologowanych technik edukacyjnych dla maluchow podawanych przez ekran tv, niestety.
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Ja też :-) ale wiem że są mamy które już puszczają bajki dlatego o tym napisałam Zuzia póki co nie wie co to tv bo ja oglądam rzadko a jeżeli już to zawsze jak mała już śpi . A tą płytę o miganiu obejrzałam sobie sama i nawet fajna może coś zastosuje z tych znaków bo niektóre bardziej mi pasują niż polskie odpowiedniki.
Ostatnia edycja:
Ja też :-) ale wiem że są mamy które już puszczają bajki dlatego o tym napisałam Zuzia póki co nie wie co to tv bo ja oglądam rzadko a jeżeli już to zawsze jak mała już śpi . A tą płytę o miganiu obejżałam sobie sama i nawet fajna może coś zastosuje z tych znaków bo niektóre bardziej mi pasują niż polskie odpowiedniki.
My też TV nie oglądamy, bo jak tylko jest włączony to mały staje przy ekranie i wali rączkami. więc Wyłączony. a jak Maja oglądac chce bajki to idzie na górę.
donkat
Fanka BB :)
My też TV nie oglądamy, bo jak tylko jest włączony to mały staje przy ekranie i wali rączkami. więc Wyłączony. a jak Maja oglądac chce bajki to idzie na górę.
my tv wogle NIE MAMY ( z wyboru)!! wczesniej jak julitka byla u kogos, to patrzyla na tv jak zaczarowana, teraz ja nie wzrusza.
Puszczam Stasiowi Baby TV, sama z nim ogladam. Nic innego nie oglada, bo u niego w pokoiku nie ma tv, a jego pole dzialania to wlasnie jego pokoik i kuchnia. Wszystko jest dla ludzi w odpowiedniej ilosci.
Nie slyszalam o tym Baby Einstein.
Znacie moze jakas wierszowanke, zeby uczyc dziecko gdzie ma oczy, glowe, brzuszek itp?
Tu jest moja glowa,
tutaj swoje raczki mam,
tu sa moje stopki,
a na brzuszku robie bam bam bam.
Znacie moze jakas wierszowanke, zeby uczyc dziecko gdzie ma oczy, glowe, brzuszek itp?
Tu jest moja glowa,
tutaj swoje raczki mam,
tu sa moje stopki,
Ostatnia edycja:
Ja nie mam takiej presji przeciwko tv. Telewizor jest puszczany w ciągu dnia bo lubię sama nawet nie tak ogladać jak słyszeć coś w tle, radia nie lubię. A telewizor stoi u Nas na komodzie więc mały ma ograniczony dostep do niego i jak coś go zainteresuje to sobie stanie chwile popatrzy i robi swoje.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciuś jak zaczarowany ogląda Teletubisie, ale tylko czołówkę. Dalej go nie interesuje, więc po czołówce (jakieś 2 minuty) wyłączamy. Ja sama nie oglądam tv. Mąż też.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Maciuś jak zaczarowany ogląda Teletubisie, ale tylko czołówkę. Dalej go nie interesuje, więc po czołówce (jakieś 2 minuty) wyłączamy. Ja sama nie oglądam tv. Mąż też.
Ach te teletubisie....
dzialaja na dzieci jak magnes Mateuszek codziennie rano ogląda na VH1 liste przebojów dla dzieci ale oczywiście piosenka teletubisie jest dla niego numer 1 no i ja codziennie rano się śmieje że Mateuszek ogląda swój serial
donkat
Fanka BB :)
Puszczam Stasiowi Baby TV, sama z nim ogladam. Nic innego nie oglada, bo u niego w pokoiku nie ma tv, a jego pole dzialania to wlasnie jego pokoik i kuchnia. Wszystko jest dla ludzi w odpowiedniej ilosci.
Tu jest moja glowa,
tutaj swoje raczki mam,
tu sa moje stopki,
nie znalam tego, musze sie nauczyc i cwiczyc z julitka. na razie ucze ja gdzie ejst oczko i przesylanie buziaczka
reklama
Puszczam Stasiowi Baby TV, sama z nim ogladam.
Tu paluszek, tu paluszek
kolorowy mam fartuszek.
Tutaj rączka a tu druga
a tu oczko do mnie mruga
Tu jest buźka tu ząbeczki
tu wpadają cukiereczki
Tu jest nóżka i tu nóżka
choc zatańczyc jak kaczuszka
A moje dziecko oszalało na punkcie tej piosenki
YouTube - Long Version of the Gummy Bear Song In English
Ostatnia edycja: