reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W co ja mam się ubrać?

Dokładnie aktualna moda sprzyja krąglejszym kształtom! I nawet z dodatkowymi kg można się stylowo ubrać:) z racji braku czasu szperam online i wyszukuję fajnych ciuszków z dobrą jakością, w sklepie netmoda.pl można upolować wiele modnych rzeczy, za naprawdę okazyjną cenę

reklama
Zgadzam się dodatkowe kilogramy nie są niczym złym i w internecie można znaleźć wiele fajnych ciuszków. ;) Tak jak wspomniałaś z powodu braku czasu internet na prawdę pomaga w znalezieniu fajnych ubrań.

Ja też lubię boyfriendy mimo, że figurki modelki nie mam no i może dodają paru kilogramów. Jakoś się tym za specjalnie nie przejmuję :) Lubie je zestawiać z kurtką ramoneską i trampkami. Ostatnio widziałam fajne ramoneski skórzane na netmoda

Boyfriendy wyglądają spoko, ale nie dla mojej figury i nie dla mojego wzrostu ;) chociaż z ramoneską... nie wiem, ja akurat ramoneskę noszę do wszystkiego właściwie i dziś pierwszy raz już założyłam swoją z Karibu rozpoczynając wiosenny sezon :biggrin2: mam ją już długo i wciąż dobrze wygląda, skórzane kurtki to klasyka klasyki :)

Dokładnie skórzane kurtki to niezastąpiona klasyka. Jednak ja oprócz ramoneski na wiosnę postawiłam na stylowe żakiety z zoio. Myślę, że fajnie mieć taką rzecz w swojej szafie, zawsze taki dodatek przyda się np. do sukienki.

Przejrzałam sobie z ciekawości co mają w tym sklepie i faktycznie jest ok. Widzę,że sporo promocji na T shirty co mnie w sumie cieszy i może sobie zamówię. Bo w ostatnim czasie chciałam nieco uzupełnić swoją garderobę....
A i koniecznie muszę sobie zamówić jakieś sandałki na lato bo stare sandałki nie nadjaą się już do użytku :p https://answear.com/p/klapki-i-sandaly-2692-k.html
Co sądzicie o tych?
middle2_img_1389767.jpg

Miała któraś z Was buty z gumy? Wygodne czy sobie odpuścić?

Ostatnia edycja:
Boyfriendy wyglądają spoko, ale nie dla mojej figury i nie dla mojego wzrostu ;) chociaż z ramoneską... nie wiem, ja akurat ramoneskę noszę do wszystkiego właściwie i dziś pierwszy raz już założyłam swoją z Karibu rozpoczynając wiosenny sezon :biggrin2: mam ją już długo i wciąż dobrze wygląda, skórzane kurtki to klasyka klasyki :)

Mam ten sam problem z boyfriendami... Jakoś wyglądam w nich jak klocek ;/

mysle od jakiegos czasu zeby jednak zmniejszyc swoja gerderobe bo po co mi az tyle ciuchow.. i vtak zazwyczaj ubiera sie kilka rzeczy na krzyz

reklama
Staram się myśleć w sposób eco i raczej nowych ubrań nie kupuję chyba, ze coś się zuużyje. Jeżeli już mam ochotę na jakiś zakup to kupuję z drugiej reki, żeby ta konsumpcja była mniejsza czyli albo second handy albo portale ze sprzedażą ciuchów używanych :) tanie, modne i porządne rzeczy - czasem nawet nie używane.

Do góry