reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W co ja mam się ubrać?

Jak dla mnie Kasia powinna ubierac sie w bardziej zywe kolory...Z tym fioletowym paskiem zaraz inaczej...szary swetr nie w moim stylu....Dlatego jestem na NIE ;-)
Nie wiem dlaczego ale jak tylko robi sie zimno ludzie zaczynaja sie szaro ubierac...Zeby troche bylo kolorowiej ubralam ostatnio moje pink jeansy :-D

reklama
Co o tym myslicie dziewczyny??? Jak mi w tym płaszczyku???

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 161
Dziewczyny żółta czy fioletowa!!!! piszcie bo jutro impreza a ja nie wiem:cool2:

ps.kamireszel płaszczyk ładny mi sie w nim podobasz:tak:;-)

Załączniki

• SDC16616.jpg
    SDC16616.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 159
  • SDC16617.jpg
    SDC16617.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 166
no dzieki dziewczyny czyli fioletowa!
ta zólta tez fajna w bon prixie ja kupiłąm a tam maja jakies zawyzone romiary:no: i ja przerabiałam i dlatego moze ten dziwny biust!:eek:
pokaze Wam jutro efekt końcowy!

ja tez jestem zza filetowa:tak:
kamireszel ze zdjecia ni nie widac oprocz ramion, zrob zdjecie jak mozesz jak stoisz wyprostowana i cala sylwetke bo tutaj nic sie nie da powiedziec :happy: oprocz fajnej dzidzi slodko spiacej :-p:rofl2:
jaj akos zasnac nie moge :zawstydzona/y: , maz chrapie a ja wypilam o 22 zarabista kawke z expresu i d...ze spania :rolleyes2:

kamireszel- Płaszczyk, bardzo mi się podoba, bardzo ładna i modna kratka, szkoda ze ja takiego nie moge założyć:-:)-:)-(

paaulisia20-fioletowa sukienka, jest śliczna, bardzo ładnie Ci jest w tej sukience, udanej impreski :tak::tak::tak::-):-):-)

reklama
Do góry