reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG naszych Słoneczek :)+interpetator skrótów USG

no tak to wszystko wyliczyla cala aparatura:) wazne ze jest zdrowe i rychliwe :) a na pierwszym zdjeciu co widac? :)

lekarz powiedzial (a bardzo dlugo ogladal) ze na 60-70% to chlopak, ale za kilka tygodni bedzie to widac dokladniej:)

reklama
karlam - wpadłam zobaczyć z wątku mausie ze Śląska super zdjęcia ;D, drugie zdjęcia popka i nózki a na pierwszym nie widze orzeszków?

mnie też się wydaje, że to chłopaczek, tak czy siak nózki ma bardzo zgrabne no i chyba coś tam między nimi dynda! Na pierwszym zdięciu to buźka i brzuszek?

na pierwszym zdjeciu to buzia otwarta:) widzicie oczka, nowek i buzie rozdziawiona? akurat polykal plyn owodniowy (glowka jest po lewej) na glowne widacwidac male paluszki, malec drapal sie w glowke:) :) hehe tak mnie bawi to zdjecie by wyglada jakby sie tak bardzo z czegos smial :))

a co do FL to ja tam widze 3.85 cm :))

reklama
Do góry