reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

usg naszych pociech

no to nasza dzidzia w 19 tyg
_630030_n.jpg

reklama
Ja USG 3D mam robione od 10 tygodnia ciazy co 3 tygodnie lekarz mi drukuje zdjecia i robi filmiki przed koncem porodu go dostane a dopplerowskie badanie robil mi w 18 tygodniu.

irtasia ale Ci zazdroszcze tego usg 3d co 3 tygodnie ale nie wiem czy sama nei bałabym się tak często robić :confused: Pokaż koniecznie jakieś ładne ujęcia! Ja się wybieram na takie usg za 2 tygodnie i jestem ciekawa ile zobaczę, nie mogę się już doczekać :happy: Żeby wkleić zdjątko kliknij najpierw "Odpowiedz" to które jest po lewej stronie na różowym tle, pod ostatnim postem. I pod okienkiem pisania wiadomości masz Dodatkowe opcje, a w nich Zarządzaj załącznikami, tam dodajesz fotkę ;-) Nie wiem tylko do jakiej wielkości mogą być załączniki, pewnie jest jakieś ograniczenie :confused:

irtasia wejdz na forum glowne ciaza porod polog i tam jest watek jak wstawiac zdjecie :-) mam nadzieje ze niedlugo bedziemy mogly podziwiac twoja dzidzie :tak:

Slyszalam,ze na tym krakowskim jest ok.Moglabys mi dac jakiegos linka do tej przychodni?Musze sie dwoiedziec w tej mojej pobliskiej czy nagrywaja i robia zdjecia:-) .Jesli nie,to pojade na to Krakowskie Przedm.
Aha,i jak dzwonilam do przychodni,to powiedzieli mi,ze najlepiej byc w 22-25 tygodniu.ja chyba popedze juz w 22,bo nie moge sie doczekac;-) :tak:

reklama
Do góry