reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

usg naszych pociech

reklama
:):) 7.09.06r wymuszone zdjecie... bo bylam na usg szyjki tak w gruncie rzeczy... nawet nie wiem co i jak ale wiidac :) i ma dlugie nogi a te 3 kropki po lewej na sciance to paluchy od stopki :) ps. sorka ze takie duze ale jestem w pracy i wrzucam na nielegalu i bez programow graficznych :)

hej dziewczyny ja dzisiaj ide wreszcie na usg na 14 juz sie nie moge doczekac jak wroce to wkleje zdjecia (jak dostane) i napisz jak tam moja dzidzia sie rozwija

no to wrocilismy dzidzia rozwija sie prawidlowo wszystkie organy dobrze rozwiniete ale na super lekarza trafilismy tak fajnie wszystko pokazywal i omawial kazdy organ polokei spedzilismy w gabinecie ponad 20 min moj maly synek byl pod wrazeniem najbardziej podobalo mu sie jak lekarz poscil serduszko taki usmiechniety i caly czas pokazywal na monitor i mowil ze dzidzia tam jest
jutro wkleje zdjecie bo moj mezus musi najpierw zeskanowac

reklama
no nie wiem moj grzenie siedzial i piodziawial dzidzie a teraz chodzi po domu ze zdjeciami i caly czas pokazuje ze dzidzia jest w brzuszku
ja chcialam zeby od poczatku oswajac go z mysla ze niedlugo nie bedzie sam bo moj synek to maly zazdrosnik jest ale po wczorajszej wizycie caly czas tuli brzuszek i caluje :eek: :-)

Do góry