reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

usg naszych pociech

u mnie troche z innej perspektywy bylo widac. byla w ksztalcie lezki z dziurka w srodku czy plamka jakas:baffled: a lekarka okreslila ja jako "broszke":-D

reklama
U mnie bylo widac dwie kulki,bez siusiaka(bo jest bez kosci:-D )i powiedziano nam ,ze to kawaler na 100%:-)

U nas tez podobno 100% chłopak, pokazywała nam jądra, nawet to przypominały te mazajki...ale zdjęc nie mam...niestety...w moim miescie technika jest tak do tyłu,ze nie ma papieru na usg:-:)wściekła/y::-( Mam tylko jedno zdjęcie, z 8 tyg. No ćóż...takie życie....

Ja pobieglam prywatnie na usg 3 d i mam wydruk z najfajniejszymi zdjeciami i oczywiscie dvd:-)

ja też w piątek idę na ostatni usg 3D i ostatni odcinek telenoweli na dvd :laugh2: to jest naprawdę rewelacja cos takiego. Ja wtedy zdaję sobie sprawę że połknełam sporego faceta :happy: .

Ja mam zdjecia i filmiki na plycie ale tylko do 28 tygodnia (chyba 28);-)
teraz mala juz niechce dac sie z fotografowac tylko pokaze nosek i raczki na buzi.

dziewczyny, ostatnio widziałam się z moja kuzynka która urodziła dziecko w listopadzie - ślicznego Wojtusia, który przez cały okres ciązy był Marcelinką, na wszystkich usg był dziewczynką, a jak sie urodził to patrza a to wojtuś
więc nigdy nic nie wiadomo... dlatego też my z mężem nie chcemy znać płci dziecka aż do porodu, bedzie niespodzianka. nie wiem czy nie mniejsza niz w przypadku tych dziewczyn, które spodziewają sie np dziewczynki a pojawi się chłopak, czy na odwrót

reklama
:-) Wlasnie wrocilismy z ostatniego USG,wszystko jest ok,synek wazy juz... :szok: 3300g i jak do konca bedzie rosl w takim tempie,to nie wiem jak ja go urodze:confused:.
Pan doktor nie mial dzisiaj "nastroju" i mimo,ze skasowal jak zawsze,odnioslam wrazenie,ze zrobil to badanie na "odczep sie".Dobrze,ze to juz ostatnie USG,bo pewnie juz wiecej bym do niego nie poszla,tak mnie dzisiaj zezloscil:wściekła/y:. Zawsze wszystko pokazywal i tlumaczyl a dzisiaj ograniczyl sie jedynie do stwierdzenia,ze wszystko ok i mozemy rodzic.
...I z przyjemnoscia bym to zrobila...

Do góry