reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

usg naszych pociech

no juz sie nastawilam ze bedzie niespodzianka i zdiwienie jak wyskoczy mala istotka i wtedy sie okaze kim byl mieszkaniec mojego brzyszka przez ostatnie 9 miesiecy;-)

reklama
Ja mam spora nadwage,wiec na sprzecie u mojego gina nic nie bylo widac,slychac tylko bylo na szczescie,ze serce bije:-) .W srode bylam na 3 d i jestem zachwycona.Widac wszytko pieknie,buzie,raczki,kregoslup,serduszko(dwie komory wyraznie!),nerki,zoladek,mozg(!) i widzialam tez jajeczka...:tak: .Mam wszystko na plycie i nawet zdjecia buzi dzieciatka,jejek,serducha...itd.Na zwyklym usg bylam z corcia w 32 tygodniu i lekarz nie mogl sie dopatrzec plci:baffled: .

koniecznie, bo ja na swoje usg musze czekac do poczatku grudnia:sick:

a powiedzcie ile taka przyjemnosc trojwymiarowa kosztuje? moze sobie na imieniny sprawie.

Ja placilam 180 zl w Pruszkowie.Pan dr Makowski bodajze,pracuje w SW.Zofii w Warszawie.Jestem baaardzo zadowolona.Niestety nie mam jak pokazac,bo nagrywarka zepsuta:no: .ja juz nie moglam sie doczkeac tego usg,tak strasznie chcialam znac plec.Chyba bym nie wytrzymala do grudnia...;-)

reklama
Do góry