reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG Naszych maleństw...

anuula fajny ten Twoj lobuz :))))) ja nie zauwazulam tam zadnej reki dopiero jak napisalyscie i sie przyjrzalam. choc w zadne takie boskie interwencje nie wierze.... nie obrazajac niczyich uczuc religijnych. a na kiedy planujecie chrzest tak przy okazji?? czy nie macie zamiaru ochrzcic? moze innego wyznania ktos jest i ma inne obrzadki i zwyczaje??? a obrzezanie??? hmm ja jestem przeciw obrzezaniu ale moze ktos chce.. tu robia na zyczenie

reklama
U nas to nie wiem jak będzie z chrztem. Najpierw musielibyśmy znaleźć księdza który się zgodzi ochrzcić naszą Kruszynkę.

U nas to nie wiem jak będzie z chrztem. Najpierw musielibyśmy znaleźć księdza który się zgodzi ochrzcić naszą Kruszynkę.

Efilo a czemu ma sie nie zgodzic,nie to zebym byla wsibska ale zdziwilo mnie to

ja planuje chrzest na wrzesien,doklanie w 1 rocznice aszego slubu,takie narazie mam zamiary

U nas termin chrztu jest uzależniony od powrotu do kraju naszego przyjaciela - księdza. Chcemy żeby to on ochrzcił swojego imiennika :-)

Efilo jakbyś chciała ale miała problem, daj znać na priwa, być może będę mogła pomóc :happy:

My się jeszcze nie zastanawialiśmy kiedy będziemy chrzcili, ale chyba już nie latem. Weronika była chrzczona na początku sierpnia, kiedy upał był nieziemski. Wszyscy goście płynęli potem, a bohaterka dnia była rozebrana do pieluchy, zamiast czarować piękną suknią ufundowaną przez chrzestną:-D. Tak że latem nie radzę.

Wiec bylam wczoraj u gina i co sie okazało ze moj maluszek narazie sie nie obraca i jest teraz ulozony posladkami w doł, wiem ze jest jeszcze czas ale jak rozmawialam z lekarzem to on mowil ze czesto bywa tak ze juz w tym tyg. ciazy dzieciatko ustawia sie do porodu :-(

reklama
Do góry