reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG Naszych maleństw...

reklama
Nie bój się Gosiu, będzie dobrze :D Mikołaj na pewno ci piekny prezent sprawi i Maleństwo do tego jeszcze da znać czy będzie chłopcem czy dziewczynką :) głowa do góry

Właśnie wróciłam z usg, ale było fantastycznie. Maleństwo dało takiego czadu, chyba tańczyło tam break dance :rofl: . Wszystko jest w jak najlepszym porządku: NT: 1,3mm; NB: +; tętno 160; wzrost to 49mm. Jejku ale jestem szczęśliwa, taka ulga:happy2:. Zdjęcie podrzuce jakoś w przyszłym tygodniu bo narazie nie mam dostępu do skanera.

Blanes tak sie ciesze ze z malenstwem ok. ,jak ładnie rosnie ,oj ja chyba wczesniej pójde na ta wizyte bo widze ze u ciebie 12tc.:-)

Efilo niezły palant z tego lekarza - takie zdjęcie to dla niego nic, a dla Ciebie ważna sprawa. Nie rozumiem takiej bezmyślności...:sick:

Blanes piękne wyniki - super dzidzia rośnie! :-)

Gosia nie martw się - wszysto będzie dobrze :tak: Ja też mam wizytę 6.12 i mam nadzieję na kolejne zdjątko usg :-)

Blanes wielkie gratki!
No to masz połowe zmartwień z głowy. Robili Ci cały Pappa czy tylko usg? Ale masz fajnie. Też już bym chciała być po....

Blanes jak tak piszesz fajnie o swoim usg to ja juz siedze jak na szpilkach. a ide dopiero za tydzien... to tak dluuuugo sie wydaje

wiem wiem efilo strasznie sie dluzy. a gina co ile widujecie? w poprzedniej ciazy chodzilam co 3 tygodnie i to wydawalo mi sie wieki, o boze!!!! teraz nie widuje i musze przezyc. na pocieszenie efilo Ci powiem ze ja mam teraz w 12 tyg usg ktore w sumie nie jest obowiazkowe ale chcielismy je zrobic a pozniej dopiero w 20tyg i to wszystko.... chyba ze pojdzie sie prywatnie do jakiegos gabinetu bez skierowania ale wiem ze wtedy duzo kasuja buuu. tak wiec w polowie ciazy skonczy sie ogladanie dzidzi :((((( wiem ze w Polsce jest inaczej wiec cieszcie sie naprawde. mozecie chociaz chwile zobaczyc i lekarz zmierzy czy prawidlowo rosnie a tu.... tylko gdyby byly blizniaki.

reklama
Ja USG będę miała dopiero w styczniu :-(
Nawet jeszcze nie mam podstawowych badań porobionych, bo lekarz stwierdził, że zrobimy je jak przyjdę następnym razem, czyli w grudniu.

Do góry