reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG Naszych maleństw...

reklama
Fantazja mysle ze Twoja fasolunia tez juz jestwieksza ,bo przecierz rosna mm dziennie:tak:

To i ja pochwalę się moim Cudaczkiem :-) Następna fotka na początku grudnia, więc wtedy pewnie będzie już ogrooomny :-D

Jeśli coś zchrzaniłam z wstawianiem zdjęcia, to bardzo przepraszam - inaczej nie umiem...:sorry2:

Esia śliczna ta Twoja dzidzia;-) i ma nawet zabaweczkę-ciałko żólte???;-) a dokładnie kiedy robiłaś to usg?

Blanes, ciałko żółte to taka piłeczka przy dzidzi, dlatego siwucha pisała że dzidzia ma zabaweczkę. A z tego co wyczytałam, to ciałko żółte do ok. 4-tego miesiąca produkuje progesteron, i przygotowuje macicę na przyjęcie zarodka. Potem tę funkcję przejmuje łożysko. U mnie na zdjęciu to wygląda jak dodatkowy - dużo mniejszy dzidziuś - taka kuleczka.:-)

reklama
Do góry