reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG - nasze małe październikowe Słoneczka

Kasiu piękny maluszek i jakie dorodne klejnoty  ;D Gratuluje
My naszego syneczka będziemy oglądać za tydzien na usg 3d/4d. My czyli ja i mój męzuś kochany, bo juz za tydzien przylatuje  :angel: :)

reklama
Mała Mi - przygotuj się na łzy mężusia gdy zobaczy synalka..Tia...a mój Maciej to póżniej jechał pod prąd...z wrażenia. Przez długi czas do nie go nic nie docierało (wcześniej nastawiał się na dziewczynkę już..ale wiem że marzył o synku)

Jutro mozliwe ze przedstawie Wam Dawidka ... odbieram plytke :0 .. chyba ze uda mi sie filmik wrzucic to jeszcze lepiej ;)

a pewnie, że filmik lepiej :) ale jak się nie uda, to i zdjęcie Twojego Dawidka z chęcią zobaczymy :) jakie to nieziemskie, jeszcze nie dawno to były Fasolki, a teraz możemy już w większości zwracać się do nich po imieniu :) to musi być niesamowite, choć u mnie nadal siedzi jeszcze Maluszek, to mam nadzieję, że już za niecały tydzień będę mu mówiła po imieniu :)

Agazet ja juz czekam kiedy do Twojego malenstwa bede mogla zwracac sie po imieniu .... faktycznie czas leci okropnie szybko :)
Wlasnie mezus pojechal po filmik .. siedze juz jak na drozdzach ;D

Hehe no to ja tez chyba zaczekam z wyjściem :) żeby się pozachwycać
p.s. a dlaczego musiałaś czekać na filmik? to nie dają odrazu??? a i czy u was trzeba mnieć swoją płytkę, żeby nagrali na nią???

MoniQa czekamy niecierpliwie!!! Mariczka mnie kopie, też pewnie chce poznać kolege Dawidka ;D

Agazet bo pani gin nie umiala tego cos tam zrobic i specjanie informatyk przychodzi i im nagrywa ;D czy cos w tym stylu ;) ... plytke mi dali :) ... no nic najwazniejsze ze mezus mnie poinformowal ze p\filmik juz ma .. teraz musi dojechac do domQ :D

Ines Mariczka ma racje, Dawidek poznaj ją, ona chce poznac jego ;) hihi

reklama
mam nadzieję że uda mi sie wkleić to Wam pokażę moją dzidzię, o 15.45 mam 3D i zobaczymy co wykaże i co dzidzia pokaże .....

Nie mogę sie doczekać ....już prawie 12 to jeszcze 3,5 godninki

Do góry