reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG - nasze małe październikowe Słoneczka

Ines - ale boskie te zdjecia,dziewczynka przecudowna :laugh:... doszukujecie sie podobienstw?

Renik
- podczas mojego ostatniego Usg,moja dzidzia rowniez jedna raczka machala do nas,a druga trzymala przy uchu.Lekarz stwierdzil,ze moja coreczka przez telefon komprkowy rozmawia ;)

Pozdrawiam

reklama
Ines tak caly czas podgladam Twoja corcie ;) .. na tym pierwszym zdjeciu wyglada jakby sie usmiechala , a na drugi szykowala do buziaka ;) ... Ty mialams 4D ?? bo z tego co mi wiadomo 3D jest czarno biale ... aczkolwiek przyznaje sie nie wiem dokladnie, tak mi mowili ;) .. nie wiem jak to wyglada w praktyce ;D

Tak MoniQa to było USG 3D i 4D ale zdjęcie z czego jest to się przyznam nie wiem chyba 4D... No i mam 3 krótkie filmiki też są super!!!! a najważniejsze że lekarz pooglądał Kruszynkę na wszystkie strony i sposoby i bardzo dokładnie zbadał serduszko i przepływy i powiedział że wszystko wygląda bardzo zdrowiutko, i idealnie co do wieku (wczoraj 20 tygodni i 6 dni) tak wychodzi z OM liczonej na 3.01 (bo ja nie pamietam czy miałam OM 03.01 czy 04.01 ;) ) no i z USG to samo wychodzi. A mała jeswt prześliczna jak dla mnie... :) Dla każdej mamusi jej dzidzi jest cudna ;) ;D Uważam że warto było to USG zrobić :) A podobieństwa... hmmm... troszkę się doszukujemy ale to żarciki tylko takie :) Trudno na razie się dopatrzeć ;)

Ines gratuluję prześlicznej i zdrowej córeczki!!!! Zdjęcia piekne i wzruszajace :)

W takich sytuacjach warto korzystać z nowinek technicznych i wydać te "parę" złotych, bo pamiatka cudowna!! Ja spróbuję się dostać na to usg 4d bezpłatne podczas tej akcji w nadchodzący weekend co jest w centrum handlowym (choć kiepsko to widze, pewnie będzie tłum ciężarówek bo całe miasto już jest w billboardach reklmujących tą akację). A jak się nie uda załapać bezpłatnie to spróbuję namówić mężusia na płatne usg ::)
A własnie czym się różni usg 3d od 4d ??

acha, czyli 4 d to w kolorze , a 3d czarno białe. A to chyba jak wydawać kase to już na 4d trzeba się szarpnąć ;D

Katka - możliwe że rozmawiała z moją dzidzią, moja też rączke przy uchu trzymała, ale widok słodki :)
Ines - Córeczka prześliczna

My też wybieramy się na 3d tylko musze poczekać na decyzje do piątku bo wtedy mam wizyte u mojego gina i zapytamy gdzie mamy iść mamy spory wybór tylko żeby te ceny nie były takie wysokie. Ale myśle że warto dowiedziec się czy wszystko dobrze.  :-*

reklama
Elżbietka pisze:
3d to jest po prostu usg trójwymiarowe. 4d ma dodatkowo to ze pokazuje obraz w czasie rzeczywistym, 3d ma troszke opuźnienia :)

A to tego nie wiedzialam ... niom ale teraz juz bede wiedziec ;) ... niestety tam gdzie ja ide jest tylko 3D, ale mnie to jak najbardziej wystarcza :)

Do góry