reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG - nasze małe październikowe Słoneczka

No to Agnieszka czekamy na wieści o płci Twojej Kruszynki i czekamy na śliczne zdjęcia!
Pewnie byś chciała chłopczyka do parki? :)

reklama
A oto Dawidek :)

Komentarza nie trzeba ;D
im0006181hp.jpg

Tutaj moj szkrabik ziewa sobie :)
im0006194yh.jpg

W calej okazalosci (prawie ;) )
im0006324pq.jpg

Buzka mojego malucha
im0006331by.jpg

A tu macha do swoich ciotek ;D
im0006347fw.jpg

Ines - oczywiście, ale jest co jest i absolutnie sie nie będę martwić jeśli dziewuszka będzie
Jeśli zdrowe będzie to cieszę sie już na zapas...

MoniQo - jaki piękny ten Twój dzidzius !!!! Wszstko dokładnie widać :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

MoniQa powtórzę tu jeszcze raz! Synuś jest piekny :) Fajny chłopak z niego ;) Mariczce tez się chyba podoba ;D Co prawda nie kopie ale tak się fajnie przeciąga i rozpycha ;)

Aga u Twojego malucha tez napewno dzisiaj pieknie bedzie wszystko widac .. czekamy na relacje i zdjecia :)

Ines co do filmiku.. zajmuje on 700KB .... (cale 15 minut) jak przegram na kompa, mezus mi go podzeli na  czesci to Ci przesle :)

Dziekuje w imieniu Dawidka :-* zawstydzil sie chyba bo mnie skopal ;D

Fajowe zdjęcia, filmik pewnie jeszcze lepszy ;)
ja w sumie tez mam film z usg ale jak go przesłać to nie mam pojęcia , pozdrawiam

Basiu , Nadia dziekuje :-* ... teraz doszukujemy sie podobienstwa z mezem ;D

Basiu zrob zdjecia malucha, a filmik musisz na jakis serwer wlozyc i przeslac Nam linka ... ja tak zrobie tyle ze musze pociac swoj, tzn. nie ja tak zrobie a moj mezus ;D

reklama
Do góry