reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG - nasze małe październikowe Słoneczka

Renatko usmialam sie stwierdzeniem " zatkała sobie ucho żeby nie słyszeć tych głupot o których tatuś dyskutował z lekarzem" ;D

Ines jak wrocisz zaraz smigaj Nam tu z opowiadaniami jka bylo i wklejej zdjecie :)

Ja sie juz doczekac nie moge .. jeszcze 4 dni ::) ;D

reklama
Witam wszystkie Mamusie :) Ja chodzę prywatnie do lekarza, płacę za każdą wizytę 60 zł, i do tego co miesiąc dochodzą jeszcze badania moczu i morfologia- też osobno płatne, a w tym miesiącu jeszcze ta nieszczęsna krzywa cukrowa czy jak to tam zawał :) co do USG to miałam robione tylko raz w 10 tyg. (i to przestało mi się podobać, skoro wy macie bez problemu tak często :( ) teraz jestem umówiona na 3/4D na 12 czerwca, to dodatkowy koszt z tego co się dowiadywałam ok 180zł., bo mój lekarz tego nie robi :( tak się mówi, że dziecko dużo kosztuje, ja już mogę się zgodzić z tym powiedzeniem :) ale co tam, raz nie zawsze, dla Malucha warto :)

ja juz nowych wieści się dzisiaj chyba nie doczekam - zasypiam juz na siedząco a do tego boli kręgosłup..
no ale co ja tu bede sie zalic, my emerytki juz tak mamy ::)

Ja już tez dłużej nie wysiedzę chociaż trzymałam się bardzo długo.

Ines gdzieś Ty sie podziała mamuśko ?? My tu spragnione oglądania świeżych zdjęć, a Ty na taką próbę cierpliwości nas wystawiasz.
Wkalejaj zdjęcia, zdawaj relację żebyśmy rano już miały co oglądać i czytać.

Dobranoc, pchły na noc .....

Przepraszam, że dopiero teraz pisze, ale mężuś nie dał mi wcześniej do kompka usiąść  ::)
Oto moja śliczna, maleńka, ukochana kruszynka Mariczka :) (dr. powiedział że na 100% dziewczynka :) ) Jutro napiszę więcej.

Ines to jest przepiekna dziewczynka, a fotki sa wspaniale. Tak bardzo sie ciesze z Waszego szczescia.

Ja sama juz sie nie moge doczekac usg, moze sie dowiem co tam jest( tak na boku snilo mi sie ze to chlopiec ), no i mam liste pytan do ginekologa. Oj Monisiu rozumiem Twoje zniecierpliwienie, ja juz sama siebie widze na kilka dni przed-stresowa mama wtedy bede ;)
Renata cieszes ei ze masz tak czesto usg, to sie z mezem napatrzycie na malenstwo ;D

reklama
Ines - Mariczka jest rewelacyjna :) ... poplakalam sie jak ją zobaczylam ::) ... zdjęcia swietne ... cudna mala istotka zamieszkuje chwilowo Twoj brzuszek :)

Paulinko my sie tez doczekamy ;) ... ja juz moze w piatek bede wiedziec kto puka do mnie ;) ... a Ty tez bedziesz miala 3D czy 2D ??

Do góry