reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG- Marcówki 2010

tuttobene-śliczne foty, włąśnie takie jak w reklamach. Widac dzieciątko a nie jakieś niezidentyfikowane plamy;-). Super!

Widzę, że też jesteś z Białegostoku? Ciesze się, bo z naszego regionu to pustki tu straszne:-(

reklama
ehh, a ja wogóle zdjęć nie widzę. Cos mam poblokowane na tym kompie. No nic. Może w domu uda mi isę podpatrzec. my jutro idziemy na 3d. Zabiore Filipka, ciekawe jak zareaguje jak zobaczy że ten dzidziuś tam jest taki "prawdziwy":-), mam nadzieję że dobrze :sorry2:

ewcia30 dziękuję. Sama byłam zdziwiona że tak wszystko dobrze widać. A każda osoba która brała usg do oglądania mówiąc " no to tłumacz, co i gdzie" robiła duże oczy :szok: Usg robione na Parkowej.

tutobene-a gdzie zamierzasz rodzić? Ja chyba zdecyduje sie na Zamenhoffa ale jeszcze do wybrałam lekarza stamtąd. Zamierzam iść w styczniu. Chcę cc.

a mnie kopie najczesciej rano po jedzeniu;)zawsze patrze jak brzuch tak fajnie skacze albo jak sie przeciąga to super to wygląda.a was jak czesto kopie?bo mnie jak pare godzin nie kopie to juz panikuje ze cos nie tak jest:baffled:

a mnie kopie najczesciej rano po jedzeniu;)zawsze patrze jak brzuch tak fajnie skacze albo jak sie przeciąga to super to wygląda.a was jak czesto kopie?bo mnie jak pare godzin nie kopie to juz panikuje ze cos nie tak jest:baffled:

nie martw się, ja też tak panikowałam. A po jakimś czasie "dostawałam z nawiązką" :tak: U mnie niestety największe kopniaki i szturchańce idą w nocy. I często się tak zdarza że niestety nie mogę przez to zasnąć.

Nasz Bartuś w 25tc i 5dniu:-)

Załączniki

• DSC00483.JPG
    DSC00483.JPG
    42,8 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry