reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG- Marcówki 2010

i jeszcze drugim sposobem. widać teraz?

igorek30tc.jpg

reklama
teraz widać :-)
a co do innych osób i zdjęć naszych maleństw, to owszem racja, że my sie podniecamy, a inni tylko grzecznie kiwają głowami :sorry:
wczoraj pokazywałam gościom nasze 4d i połowa zastanawiała się co to jest :sorry:
a my widzimy twarzyczkę i rączki...

teraz widac :))

ionka dokladnie tak ludzie to widza i w koncu dla swietego spokoju zeby nam nie robic przykrosci potwierdza ze widza choc i tak nic nie widza :-D taki swiat .

Kazda fotka potem dziecko dla matki jest tym najpiekniejszym :)

No i nie ma się co dziwić osobom nie związanym uczuciowo z dzieckiem...ja czasem jak patrzę na wasze usg to sobie myślę np...o śliczny buziak a reszta głowy wygląda jak mielonka-makabra...bo taka jest jakość zdjęć;-)

Ja nie mam porównania, bo moje dziecię było ważone ostatnio na połówkowym i ważyło jakieś 400 gram o ile pamiętam. A teraz już praktycznie ósmy miesiąc więc nie ma porównania. Dowiem się 5 stycznia :tak:

reklama
Ja niestety tez nie wiem ile teraz waży moja niunia, ostatnio w 24 tyg ważyła 644g ale za 4 dni ide na usg kontrolne to napewno dowiem się ile waży :tak:

Do góry