missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
kamikaa na suwaczku moim masz ;-) 11 tc juz skonczylam to jest od om no i tak jak z usg mi termin podal
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem kochana pozno skapowalamkamikaa na suwaczku moim masz ;-) 11 tc juz skonczylam to jest od om no i tak jak z usg mi termin podal
Ja wlasnie w niedziele musialam jechac do szpitala i pani doktor zobaczyla moj brzusio i zaczela robic usg przez brzuch a ja jej na to ze takiego jeszcze nie mialam zawsze dopochwowe bo to dopiero 8-9tc i racja nic nie mogla zobaczyc i musialo byc dopochwoweUSG przez brzuch. Przyznam, że wg mnie nic nie widać
Wydaje mi się, że w 14 tc to już przez brzuch się robi. Ja miałam robione w 10tc już przez brzuch.Słuchajcie mam pytanie. Lekarz mi dał skierowanie na usg, które mam wykonać między 11 a 14 tygodniem. Zapisałam się oczywiście z braku miejsc na 9 września - będzie wtedy 14 tydzień. I mam pytanie, czy w 14 tygodniu powinno być USG przez pochwę czy przez brzuch. Pani w recepcji niestety była niepoinformowana i mnie zapytała jakie to ma być. W końcu po konsultacji z koleżanką stwierdziły, że jednak chyba przez pochwę, ale pewne nie były. Może Wy macie większe doświadczenie. Bardzo mi zależy żeby badanie było zrobione dobrze, na dobrym sprzęcie i przez kompetentnego lekarza w końcu powinno ewentualne wykryć wady płodu, które można zacząć leczyć nawet w ciąży. A może Wy byście mi poleciły w Warszawie kogoś dobrego, kto zrobi mi usg genetyczne. Nie wiem, czy piszę w dobrym wątku, ale ten mi najbardziej pasował do tego tematu.
Słuchajcie mam pytanie. Lekarz mi dał skierowanie na usg, które mam wykonać między 11 a 14 tygodniem. Zapisałam się oczywiście z braku miejsc na 9 września - będzie wtedy 14 tydzień. I mam pytanie, czy w 14 tygodniu powinno być USG przez pochwę czy przez brzuch. Pani w recepcji niestety była niepoinformowana i mnie zapytała jakie to ma być. W końcu po konsultacji z koleżanką stwierdziły, że jednak chyba przez pochwę, ale pewne nie były. Może Wy macie większe doświadczenie. Bardzo mi zależy żeby badanie było zrobione dobrze, na dobrym sprzęcie i przez kompetentnego lekarza w końcu powinno ewentualne wykryć wady płodu, które można zacząć leczyć nawet w ciąży. A może Wy byście mi poleciły w Warszawie kogoś dobrego, kto zrobi mi usg genetyczne. Nie wiem, czy piszę w dobrym wątku, ale ten mi najbardziej pasował do tego tematu.
Słuchajcie mam pytanie. Lekarz mi dał skierowanie na usg, które mam wykonać między 11 a 14 tygodniem. Zapisałam się oczywiście z braku miejsc na 9 września - będzie wtedy 14 tydzień. I mam pytanie, czy w 14 tygodniu powinno być USG przez pochwę czy przez brzuch. Pani w recepcji niestety była niepoinformowana i mnie zapytała jakie to ma być. W końcu po konsultacji z koleżanką stwierdziły, że jednak chyba przez pochwę, ale pewne nie były. Może Wy macie większe doświadczenie. Bardzo mi zależy żeby badanie było zrobione dobrze, na dobrym sprzęcie i przez kompetentnego lekarza w końcu powinno ewentualne wykryć wady płodu, które można zacząć leczyć nawet w ciąży. A może Wy byście mi poleciły w Warszawie kogoś dobrego, kto zrobi mi usg genetyczne. Nie wiem, czy piszę w dobrym wątku, ale ten mi najbardziej pasował do tego tematu.