reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Nie wiem jak się wstawia zdjecia, więc zrobiłam tak:
Jak klikniesz "Odpowiedz" to zjeżdżasz myszką niżej i tam jest "Zarządzaj załącznikami" czy cos takiegoJak już wyślesz, zamykasz okno i klikasz "odpowiedz"
moniazuber
=)
Agniesiak85 ale masz słodkie te maleństwo na zdj
rewelacja =)
rewelacja =)
owlrene
Mój Dziubasek
Agniesiak sliczne malenstwo. kurcze dobrze ze moge zobaczyc twoje malenstwo na zdjeciu bo moje zobacze dopiero za 9 tyg.Ale w tych Stanach torturuja. A nasze dzieci sa w podobnym wieku. Napisz ile centymetrow ma twoje malenstwo?
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Ale macie słodkie kropeczki!!!!!!!!!! mi pani doktor nie dała zdjecia niestety ( ale teraz jak pojde 10 wrzesnia to pewnie mi da bedzie juz 13 tydzien )
Agniesiak85
Agniesiak sliczne malenstwo. kurcze dobrze ze moge zobaczyc twoje malenstwo na zdjeciu bo moje zobacze dopiero za 9 tyg.Ale w tych Stanach torturuja. A nasze dzieci sa w podobnym wieku. Napisz ile centymetrow ma twoje malenstwo?
Kochana nasz Dziubasek ma 35mm:-)
reklama
Czerwony Kwiatuszek
czekamy na synka :)
Załączam i ja nasze zdjęcie USG zrobione 6 dni temu :-)
Maluszek bardzo się wiercił więc pani doktor miała problem, żeby go ładnie uchwycić. Widziałam już nóżki, rączki, widziałam nawet jak ssie łapkę :-), pani doktor mówiła, że dziecko bardzo wcześnie zaczyna ćwiczyć ssanie :-) Niesamowite uczucie, aż popłakałam się na fotelu ze wzruszenia, (głupol ;-)) Dzidziuś miał 4,5 cm.
W najbliższy czwartek idziemy na USG genetyczne, mąż będzie mi asystować, założę się że i on łezkę uroni :-)
Maluszek bardzo się wiercił więc pani doktor miała problem, żeby go ładnie uchwycić. Widziałam już nóżki, rączki, widziałam nawet jak ssie łapkę :-), pani doktor mówiła, że dziecko bardzo wcześnie zaczyna ćwiczyć ssanie :-) Niesamowite uczucie, aż popłakałam się na fotelu ze wzruszenia, (głupol ;-)) Dzidziuś miał 4,5 cm.
W najbliższy czwartek idziemy na USG genetyczne, mąż będzie mi asystować, założę się że i on łezkę uroni :-)
Załączniki