reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG- Marcówki 2010

Muszę się pochwalić - wczoraj byłam na USG, czyli w ostatnim dniu 13 tygodnia. Dzidziuś wielki, bo mierzy 8,88cm i Pan doktor powiedział ,że wg. niego to ewidentnie jest chłopiec. Byłam zdziwiona ponieważ nie spodziewałam się w tym momencie, że będzie już coś widać.Dzidziuś jest zdrowy i to jest najważniejsze:) Takie badanie to jednak wielkie przeżycie:)))))

reklama
To i ja sie pochwalę swoim kurczakiem. Ma prawie 7 cm

Załączniki

• kurczak 13tyg.jpg
    kurczak 13tyg.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 93
Cudne maleństwa!!!
Wiecie że za pół roku sporo z nas będzie już tuliła maluchy??? A reszta będzie siedziała na walizkach :-D

Wczoraj miałam usg genetyczne i wyszło ok przezierność 1,1 juppi kości nosowe są w porządku , nawet nie wiedziałam że są dwie :eek:

reklama
No to i ja się pochwalę naszą dzidzią ;-) ma 5.49cm, wczoraj robilismy badania prenatalne i wszystko jest super :happy:

99fa0c9c447f32ffmed.jpg

i jeszcze mały gratisik dostalismy
icon7.gif

f94981f43febffc6med.jpg

Do góry