reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Mariola coś suwaczek chyba źle Ci odlicza czas do porodu... Bo piszesz, że w 34tyg, maluszek waży 2019g a na suwaczku masz 31 tydzień i 6 dzień..
Moni27
Monika
Moja niuńka pseudonim pulpecik w 35 tyg waży już prawie 3 kg, w zasadzie na usg były 3 wagi 2830, 2986 i 3166 - za najbardziej prawdopodobną gin kazała uznać tą środkową. Jak na dziewczynke to sporo.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Moje Szczescie na początku miało falstart mały ale teraz wagą pięknie nadgonił...
32+2 tc 2500 g
32+2 tc 2500 g
B
beatrix81
Gość
ja byłam wczoraj na usg i dowiedziałam sie że moja córcia ma juz 3300 (+-400 gr)
i podobno produkuje już smółkę wiec pewnie niedługo wyjdzie, czytałam gdzies ze pod koniec ciąży dzieci nie rosną juz tak szybko mam nadzieje ze ni dobije do 4 kg
i podobno produkuje już smółkę wiec pewnie niedługo wyjdzie, czytałam gdzies ze pod koniec ciąży dzieci nie rosną juz tak szybko mam nadzieje ze ni dobije do 4 kg
reklama
B
beatrix81
Gość
Jak dobije to wtedy pewnie niedaleko Ci będzie do cesarki .
moj gin sie tak uparł ze nie bedzie mi cesarki robic, ostatnio powiedzial ze kombinowanie mi sie nie uda, choc mam rozejscie spojenia na 10mm, ze pewnie nawet jak bym miala dzidzie 5 kilo to bedzie patrzał jak sie męcze brrr