moniSkaBe
Fanka BB :)
no i mojej kruszynce przez 3 tygodnie przybyło kilogram ponad-obecnie(35t2d a według USG 35t5d)waży 2724
nooo to ladnie wazy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i mojej kruszynce przez 3 tygodnie przybyło kilogram ponad-obecnie(35t2d a według USG 35t5d)waży 2724
To ładnie przybrała :-) Mój mały w 32 tyg ważył 1,5 kg i też jestem ciekawa ile jest teraz, bo waga mi poszła w górę. Może też cały kilogram przybrałno i mojej kruszynce przez 3 tygodnie przybyło kilogram ponad-obecnie(35t2d a według USG 35t5d)waży 2724
Mój synuś też tyle ważył w 30tym tygodniuMoja kruszynka w 30tyg. ważyła 1250 gram.
A mój mały gigancik w skończonym 34 tygodniu ważył 3137g normalnie rośnie jak na drożdżach
heh to w sumie nasze Gabryśki idą łep w łep niemalżeMoja niuńka w 34 t 3 d ważyła 2640 Mam nadzieję że 3,5 to max