reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG- Marcówki 2010

reklama
no i mojej kruszynce przez 3 tygodnie przybyło kilogram ponad-obecnie(35t2d a według USG 35t5d)waży 2724:szok::tak:
To ładnie przybrała :-) Mój mały w 32 tyg ważył 1,5 kg i też jestem ciekawa ile jest teraz, bo waga mi poszła w górę. Może też cały kilogram przybrał :confused:
Moja kruszynka w 30tyg. ważyła 1250 gram. :-D
Mój synuś też tyle ważył w 30tym tygodniu

A mój mały gigancik w skończonym 34 tygodniu ważył 3137g :szok:normalnie rośnie jak na drożdżach

jak ja Wam zazdroszcze, ze znacie wage dzidzi.
Ja od 30 tygodnia nie znam :-(
i poznam pewnie przed samym porodem..
bo juz mi lekarz skierowania chyba nie wypisze. A wizyte mam 5 marca.

mi też nie podaje wagi... :-( ostatnio mi podał jak mała miała 600g. Ostatnie USG to był szybki szpil :sorry: aż nie wiem kiedy lekarz odskoczył od apartatu i już siedział na swoim zeselku i pisał L4... ehh
pewnie waży między 2 a 3 kg :-D

tak sobie myśle, dzidzia 3kg+1kg łożysko+wody jakieś 2kg to już po porodzie 6kg gdzieś schudne :laugh2:

ja ostatnia wage znam z 19tyg - 309 g :-( jutro ide ale chyba nie bede miec usg, wiec pewnie prszay porodzie sie dowiem...oby nie wdała sie w tatusia wazyl 5600:szok::szok::szok:).
Kolezanka pr\y porodzie 15 kg stracila takze luz :)))

reklama
Do góry