reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG- Marcówki 2010

reklama
dziewczyny - pamietajcie ze waga wg USG jest ORIENTACYJNA!!!! nie ma co sie martwic. Nie sadze zeby u kogos byly jakies anomalie w stylu ze wszytskei marcowe waza okolo 2kg a ktores wazy 1kg... albo 4...

Jasiek przed porodem mial miec 3800 a jak sie urodzil to mial 3200 wiec roznica spora...

dziewczyny te sprzety pomiarowe myla sie nieraz az do 0.5kg co wy sie martwicie jakas malo prawdopodobna waga? co lekarz to inne wyniki, a wage to oni chyba mowia bardziej dla rodzicow, niz dla samych siebie. Martwic nalezy sie jak dzidzia bedzie miala mniej niz 1kg.

moje dziecię w 32 tygodniu waży 2065g :-)

Edit: o matko, poczytałam jak u Was i wychodzi, że moja mała to jakaś olbrzymka :szok:
a kobita mówiła, że "średniaczka" z dziecinki... :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
moje dziecię w 32 tygodniu waży 2065g :-)

Edit: o matko, poczytałam jak u Was i wychodzi, że moja mała to jakaś olbrzymka :szok:
a kobita mówiła, że "średniaczka" z dziecinki... :confused:

ionka mój Kubek w 31 ważył tyle co twoja w 32 więc wcale się nie martw,zresztą ja się USG nie sugeruje zobaczymy przy porodzie:-D no ale mój gin nie powiedział że średniak,tylko że kawał chłopa:szok::-D

Do góry