reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Po wczorajszej wizycie,usg i badaniu okazało się ,że wszystko jest w porządku.Będzie synek,co wyszło podczas usg.Według usg dzidziolek ewentualna waga dzidziolka to ponad 600g ale wiadomo,że do końca nie wiadomo.Coś mi chyba pomyliła się gdy wypisała na zaświadczeniu usg długość FL-204mm
Zdjęcia z usg nieciekawe,bo mam główkę i brzuszek.Maluszek pokazał klejnoty:)ale zaraz odwrócił się tyłem i tyle widziałam zamiast buzki

reklama
Ninia79- przykro mi że masz maleńkie powikłania, ale załóżmy że są "maleńkie" i dasz radę do końca! Już bliżej niż dalej!

Annika- gratuluję SYneczka i udanej wizyty.

Ninia współczuję. samo produjące łozysko na tym etapie to nie problem bo jeszcze moze sie podnieść [tez takie mam] ale ten mięśniak może nabruździć. trzymam kciuki żeby wszystko było oki.
widze ze u was taki sam system jak u nas ja tez do rodzinnego chodze i on mi prowadzi ciążę tylko mój jest włochem niestety ale jakoś sie dogadujemy w 3 jezykach;)

i gratuluje wszystkim udanych wizyt. oby tak dalej!!

Dziewczyny, dziękuję za troskę, bardzo to jest milutkie.:-)
ninia - będzie dobrze;-)
Kasik to teraz wypoczniesz :)a musisz cały czas leżec?Czy tylko trochę w ciągu dnia?
madzik - mam po prostu polegiwać kiedy tylko mam na to ochotę, żyć wolno, nie przemęczać się, nie dźwigać, itp. Ale zakazu chodzenia nie mam, na szczęście:tak:

oto kolejny facet z naszej rodzinki

25z32ms.jpg

a co do wymiarow to ma 476,19 g jesli chodzi o wielkosc to niestety nie wiem ale jest tak jak powinno byc a termin wychodzi tym razem na 21, wiec raczej na pewno bedzie lipiec pytanie tylko ktory ;-)

na pierwszym zdjeciu twrzyczka a na kolejnym klejnoty :-)

Ashika- faktycznie uspokoił sie syneczek- może model rośnie że tak "zapozował" u mnie większość rozmytych zdjęć była...

reklama
Do góry