reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Ja miałam usg ostatnio (11tc) i lekarz nieśmiało podejrzewał już, że chłopak. Ja to czułam od początku i czekam do następnego usg, żeby potwierdzić :)

Dziwne dla mnie z tym okresleniem czy to chłopczyk czy dziewczynka, bo narządy płciowe wykształcają się w 13 tygodniu!! więc po czym on to rozpoznał!! co nie znaczy ze po 13 tygoniumożna to okreslić, wszytko zależy od tego jak się dzidziś ułoży na usg!!:tak:

reklama
Byłam dziś na wizycie, trochę się denerwowałam, bo to ważna wizyta, ale wszystko jest w normie:-) maluch ma już 6.85cm.!!! więc rośnie szybciutko! Lekarz sprawdzał kość nosową, przeziorność karku itp. Cieszę się bardzo, jak dorwę sie do skanera to wkleje wam fotkę;-) Martwi mnie tylko to, ze nie zapisał mi żadnych witamin, a następna wizyta dopiero na koniec stycznia. Tylko folik mam brać, ale przecież następną wizytę mam w 18 tygodniu, więc zastanawiam się, czy to nie za późno na witaminy?jak jest u was? A i powiedział, że następnym razem poznamy płeć, bo chce mieć pewność:cool2:

mammi, na normalnym usg byłam, czyli to 2D chyba ;)
aisim, skoro lekarz tak powiedział, nie widzę powodów, dla których miałby zmyślać :)

Gratuluję pozostałym mamom ładnie rosnących Fasolek :)

atabe i gdzie te zdjecia?? Ja tu zagladam co jakis czas i cisza:-(

Dziewczyny czy ktoras miala wymaz na czystosc pochwy?? Ja dzisiaj odebralam wyniki i nic nie ma :-):-) a lekarz podejrzewal ze cos tam nei tak jest.

zdjęcie będzie jak mąz wróci z pracy, bo zabrał mi kabel od skanera:wściekła/y: a pracuje niestety do 21 conajmniej...

reklama
Do góry