reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

mnie tak pierwszy raz wygniatali. Brzuch boli jak jasna cholera, oddychać nie mogę :/ i jest coraz gorzej.:szok:Czy to normalne?:confused:

reklama
yyy moja ginka jest bardzo delikatna. Nic nie robi jak się całkowicie nie rozluźnię. Jeśli jestem mocno spięta, to pierw mi rozmasuje brzuchola, poopowiada coś i dopiero później łapska pcha i brzucha dotyka.:happy2: Nigdy jeszcze po wizycie u Niej nic mnie nie bolało, ale pamiętam, że jak byłam w przychodni na cytologii, koleś mnie tak zmasakrował, że czułam wszystkie organy wewnętrzne :baffled:

Tweenie, to i ja cieszę się razemz Tobą że dzidzia rosnąc zaczęła i się uspokoiliście!

Twinnie super, że dziudziulek rośnie i ma się dobrze :tak:.

Mój gin zawsze badał mnie delikatnie, choć dokładnie, bo czułam jego rękę prawie pod pępkiem, oczywiście od wewnątrz ;-), ale nigdy mnie nie bolało, ani nie krwawiłam, ale ja nie mam do tego skłonności, a są kobiety bardziej wrażliwe i penetracja może naruszyć conieco :sorry2:.

reklama
moja gin na szczęście też jest bardzo delikatna;-) ale współżycia się boje, jakaś blokada mnie dopadła, boję się, że jakieś plamienie może być :-(

Do góry