reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

ja tez juz po,tetno 140 termin mam zmieniony na 4 lipiec jestem 17,2 dni w ciazy a płci stwierdził ze jeszcze nie widac .małe ma 11,37 cm [/ATTACH]

Załączniki

• DSC00129.jpg
    DSC00129.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC00130.jpg
    DSC00130.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 50
reklama
dzamena jakie boskie fotki dzidzi :happy2::happy2:
super,ze wszystko oki i rosnie zdrowo:happy2:
szkoda,ze plec jeszcze nie potwierdzona ..wiec dalej czekamy :happy2:

wogóle jestem zadowolona ale to usg to było z lekka smieszne trwało moze w porywach 10 min zapytałam czy wszystko ok odp tak rozwija sie prawidłowo na 17 tydz a jaka płec a on do mnie ze jeszcze za wczesnie wiec pewnie bede powtazac

dzamena super że z dzidzią wszystko dobrze, a płeć, no mówi sie trudno nie dzisiaj to jutro, w najgorszym wypadku przy porodzie ;)

Hej dziewczyny ja wróciłam od lekarza, z Maleństwem wszystko w porządku, serducho bije i Malec wierci się na pociechę :biggrin2: zdjęcia z usg nie dostalam a w przeciagu 2 tygodni mam isc na badanie połówkowe. Jeśli chodzi o wagę to nie dość, że od początku ciązy mialam 40 dag na plusie to dzisiaj po zważeniu wyszło ze schudłam ponad kilogram. Na infekcje dostalam Pimafucin.

reklama
Do góry