reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
a ja dziś znowu idę na usg, gdyż w niedzielę poślizgnęłam się i upadłam, także chcę się upewnić, czy wszystko ok... i może przy okazji dowiem się, co między nóżkami ma nasze maleństwo:tak:

a ja dziś znowu idę na usg, gdyż w niedzielę poślizgnęłam się i upadłam, także chcę się upewnić, czy wszystko ok... i może przy okazji dowiem się, co między nóżkami ma nasze maleństwo:tak:
o jeju Ewcik-mam nadzieje ze wszystko oki. znaczy na pewno wszystko oki!!!!!!!!! i przy okazji zobaczysz malenstwo :-):tak::tak::tak: trzeba ostroznie chodzic-ja wczoraj pomyslalam o lasce, jak stapalam po lodzie na chodniku z gracja a'la stara babcia :-D ale powanie to trzeba uwazac. daj znac co i jak

Witajcie
Dawno nie pisałam ale podczytuję was co jakiś czas.
Byłam już na jednym USG u mojego lekarza lecz nie jestem zadowolona. NT wyszło ok 0,2 więc w normie ale lekarzowi nie udało się uwidocznić nóżek maleństwa :szok:. A w opisie USG wpisał że wszystko jest ok :wściekła/y:

Idę dzisiaj na 13 do prywatnego lekarza na kolejne USG i chyba u niego poprowadzę resztę ciąży. Mam nadzieję, że jest jednak wszystko ok. bo wyśniłam już chyba wszystkie koszmary świata o chorobach mojej dzieciny:no:

Poza tym w zeszłą środę zachorowałam na anginę i dostałam antybiotyk oraz L4 od internisty. Niestety dzisiaj obudziłam się w nocy z okropnym bólem gardła i katarem. Po prostu koszmar..
Trzymajcie kciuki za dobre wyniki USG ...

No to dziś we cztery mamy wizyty: ja, Ewcik, MAdzia i Oliv...
Mam nadzieję ze wszystko ok Oliv- jeśli przezierność jest ok i lekarz napisał "ok" to myślę że niepotrzebnie na zapas się martwisz, ale trzymam kciuki abyś się upewniła na dzisiejszej wizycie.Za ciebie Ewcik też!- (Ja spadłam ze schodów z walizką w 6 miesiącu i było wszystko ok- córa pomimo wszystko koniecznie zapragnęła przyjść na świat w terminie :tak:
Ps. Lousie- sama dziś ubiorę chyba łańcuchy na kozaki idącdo autobusu ;-)

JA już PO :)
Na szczęście okazało się, że wszystko OK. I jestem również bardzo zadowolona z wizyty. Lekarz przyjemny, sprzęt nowy dość dobrej jakości, wszytko było pięknie widać i słychać :)
A poza tym prawdopodobnie będzie dziewczynka :tak:
A nóżki są dwie :) dzidzia siedzi sobie po turecku :p

Jutro idę jeszcze do internisty z tym moim gardłem nieszczęsnym.:baffled: Zobaczymy co powie

JA już PO :)
Na szczęście okazało się, że wszystko OK. I jestem również bardzo zadowolona z wizyty. Lekarz przyjemny, sprzęt nowy dość dobrej jakości, wszytko było pięknie widać i słychać :)
A poza tym prawdopodobnie będzie dziewczynka :tak:
A nóżki są dwie :) dzidzia siedzi sobie po turecku :p

Jutro idę jeszcze do internisty z tym moim gardłem nieszczęsnym.:baffled: Zobaczymy co powie

fajnie, ze wszystko ok!!! i nam się grono dziewczynek powiększa;-)

reklama
Do góry