reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Wczoraj wieczorkiem miałam wizyte u gina. Na USG genetycznym wyszło wszystko w porządku. Bejbik ma 6 cm. Serduszko bije 153 razy na minutę. Ale się nafikał podczas badania :-D Była kupa śmiechu i niesamowite wrażenia. Mój M zachwycony :-D Niestety gin nie widział jeszcze płci, a miałam cichą nadzieję... No cóż, w dalszym ciągu muszę ćwiczyć swoją cierpliwość :-) Byle do następnej wizyty 15 lutego...

keeejt slodka dzidzia i chyba hello rodzicom zrobila :happy2:
szkoda,ze plec jeszcze nie potwierdzona no ale juz niedlugo luty :happy2::happy2:

reklama
Keejt pięknie dzidzia macha e-cioteczkom :-D, gratuluję.

A ja również mam dobre wieści, USG dziś bardzo udane, Pani doktor na początku była trochę zła, że za darmo musi przyjmować, ale jak już rozpoczęła badanie i zobaczyła moją ulgę i radość to jej przeszło ;-), bardzo się przyłożyła, w sumie oglądałam dzidziusia ponad 15 minut :-), maluszek ma 6,67cm, NT 0,9mm i dobrze się rozwija, wg usg odpowiada 13t2d, czyli 5 dni starszy :tak:. A ja na koniec się popłakałam, oczywiście z radości i lekarka mnie uspokajała, że teraz tylko mam się cieszyć z ciąży i mnie przytuliła i ucałowała w policzek :szok:, teraz jestem usatysfakcjonowana z wizyty :tak:.

geperty no to b sie ciesze. badanie zrobione jak nalezy, dzidzia zdrowa, ty spokojna i tak powinno byc. ciesze sie razem z toba :-):tak:

A ja również mam dobre wieści, USG dziś bardzo udane, Pani doktor na początku była trochę zła, że za darmo musi przyjmować, ale jak już rozpoczęła badanie i zobaczyła moją ulgę i radość to jej przeszło ;-), bardzo się przyłożyła, w sumie oglądałam dzidziusia ponad 15 minut :-), maluszek ma 6,67cm, NT 0,9mm i dobrze się rozwija, wg usg odpowiada 13t2d, czyli 5 dni starszy :tak:. A ja na koniec się popłakałam, oczywiście z radości i lekarka mnie uspokajała, że teraz tylko mam się cieszyć z ciąży i mnie przytuliła i ucałowała w policzek :szok:, teraz jestem usatysfakcjonowana z wizyty :tak:.
no to super! ciesze sie razem z Toba i gratuluje serdecznie!

sasanka serducho bije czyli wszytko ok:tak:ale wiem jak my mamy się niecierpliwimy i zamartwiamy a to usg zawsze koi, więc życzę obyś miała jak najszybciej :tak:

keejt ślicznie macha rączunią a ten profil....bardzo fotogeniczne dzidzi:-)

geperty cieszę się z wreszcie udanej wizyty:tak:

Super ze wszystko ok:-)

Wczoraj wieczorkiem miałam wizyte u gina. Na USG genetycznym wyszło wszystko w porządku. Bejbik ma 6 cm. Serduszko bije 153 razy na minutę. Ale się nafikał podczas badania :-D Była kupa śmiechu i niesamowite wrażenia. Mój M zachwycony :-D Niestety gin nie widział jeszcze płci, a miałam cichą nadzieję... No cóż, w dalszym ciągu muszę ćwiczyć swoją cierpliwość :-) Byle do następnej wizyty 15 lutego...
to jest jakiś przyszły żołnierz:-)

reklama
Do góry