jedyneczka
Fan(ka)
ewcik spokojnie, nie denerwuj się , zobaczysz będzie dobrze i czekamy na wieści ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ewcik spokojnie, nie denerwuj się , zobaczysz będzie dobrze i czekamy na wieści ;-)
robia przeziernosc + test z krwi... moze w USA robia tylko z krwi!Dziewczyny
czy w UK robia wam przeziernosc karkowa czy nie ????
Ja mieszkam w USA wczoraj bylam na wizycie i moja Pani doktor (jest hinduska) powiedziala ze w usa nie robi sie takiego badania tylko jakies inne genetyczne podobno o niebo lepsze niz przeziernosc prosila abym sie zglosila za 2 tygodnie na badanie i tu sie martwie czy nawet jesli zrobi mi inne badanie genetyczne to czy nie bedzie za pozno z tego wszystkiego nie dopytalam jej bedzie u mnie juz 16 tc .
nie mialam usg wczoraj robionego wiec nie mam zdjecia doktor tylko sluchala serduszka dzidziuli i bilo mocno![]()