reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Cześć :) ale tu dużo nowości. Nie nadążam ! Bardzo sie ciesze, że wszystkie badania sa OK:) Niestety przejrzałam tylko " jednym okiem" bom w pracy i niestety nie dalo sie poczytac. Jak znajde czas to nadrobie zaleglosci. Ja juz tez jestem po badaniu- z lekarza nie jestem zadowolona, sprawdzal i mierzyl długo ale nic nie powiedzial tylko, że jest OK i ze nie mam sie czym stresować. Wiec poki co mu ufam - opis mam ze OK ale nic nie rozumiem co i jak z oznaczeniami. Miałam tez mieć test PAPA ale zrezygnowałam - skoro usg poszlo dobrze. Ja nie chodze prywatnie ale mam abonament w prywatnej przychodni wiec to podobnie do NFZ .. :( tylko tyle ze ładne wnętrza . ale cóż..

reklama
Aha no i dzidzia moja piękna może w weekend wkleje zdjecie ( bardzo ciemne ale cos tam widać ), buźka ma juz ładny profil to widziałam :):) nie moge sie doczekac nastepnego ogladania :)

dziś odebrałam wyniki testu podwójnego i opis usg prenatalnego.Według testu paPA i usg zagrożenie chorobą genetyczną lub wystąpienie wad wrodzonych jest nikłe.
maluszek narządy ma prawidłowo wykształcone,pomiary w normie,kość nosowa jak powinna być tak jest.
Jestem zadowolona i nareszcie się uspokoiłam.:tak:

Hej Laseczki!!
Ja też już po wizycie. Miało być 3D,ale dzidziuś tak ładnie pokazał na zwykłym wszystko,że 3D odłożyliśmy na później. Przezierność i kość nosowa w normie, serduszko biło ślicznie 158 uderzeń na minutę. Rączkami i nóżkami przebierało, jak szalone:-) Nawet był fikołek. Normalnie nie mogłam się napatrzyć.

Tutaj uśmiech:tak:

Rusalla czekamy na zdjątko:)
annika1801 , Mruczka super że badania ok,tylko się radować:)
Mruczka uroczy uśmiech uroczego bobaska, jakiś mały wesołek (wesołka) nam rośnie :-)

reklama
już potrafię :)

przedstawiam naszego dzidziusia :)
ae5fsn.jpg

zdjęcie robiliśmy 21 grudnia
kruszynka miała 46 milimetrów długości :)

Do góry