reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Dzidzia cała i zdrowa.Śliczne maleństwo, a ja przeszczęsliwa. miałam zrobione USG genetyczne i wszystko ok.Będę miała jeszcze jedno takie USG w szpitalu na lepszym sprzęcie.Dzidzia cały czas się wierciła i fikała koziołki.
Nadal mam brać Duphaston i Metafolin.

Oto moje maleństwo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzidzia cała i zdrowa.Śliczne maleństwo, a ja przeszczęsliwa. miałam zrobione USG genetyczne i wszystko ok.Będę miała jeszcze jedno takie USG w szpitalu na lepszym sprzęcie.Dzidzia cały czas się wierciła i fikała koziołki.
Nadal mam brać Duphaston i Metafolin.

Oto moje maleństwo

Gratulacje sliczna dzidzia

mammi a jaka duza juz jest dzidzia?? Jaki termin porodu wyszedl z USG? Zmienilo sie cos?? Fajnie popatrzec na te nasze kruszynki :-) A my jeszcze miesiac musimy czekac do kolejnego USG, ile to sie bedzie pewnie ciagnelo........

Witam
ja juz po wizycie ....fasolka większ jak na swój wiek:rofl2:, o półtora tygodnia większa , ruchliwa , taki wiercipietek ...mięśniak sie nie powiększa..gin mówil , że się nie mam martwić , jedyne co źle , to kurcze mam cukier wysoki:-(.
a to moja kruszyna:)

11qs19t.jpg

Z USG wynika,że dzidzia jest o tydzień starsza niż gin.wcześniej przypuszczał.:tak:
Wcześniej wyliczał mi termin na 12.07,ostatecznie na podstawie terminu OM i tego USG wpisał w karcie ciąży termin:08.07.2010.
Wpisał mi też w karcie ciąży,że zalecane jest cc.Trochę się bałam,żeby na jakiegoś konowała nie trafić,który każe mi siłami natury rodzić.Obydwa porody miałam indukowane i wspomagane prawie do końca oksytocyną,a po cc oksytocyny nie mogę już dostać:no:Szanse,że udałoby mi się urodzić SN są prawie żadne.
Ana79 śliczny :tak:Bobasek

Ale się fasolek sypnęło i jakie cudne i duże :tak:, ja pójdę za 3 tygodnie, jak skończę 12-sty tydzień :tak:.

Ale te nasze dzidziulki już są fajne i wreszcie podobne do czegoś!! Z takich kropeczek i plamek już wyrastają śliczne dzieciaczki!!
Gratuluję udanych wizyt!!:-)

Dziewczyny, jestem po dzisiejszej wizycie i jestem przeszczęśliwa - fajny prezent na święta, świadomość, że wszystko jest ok. Maleństwo ma 5,55 cm :) i patrzyło na nas :) Niestety póki co nie mam dostępu do skanera, ale jak to się zmieni to wkleję zdjęcie. Trzymam kciuki za Was.

reklama
Do góry