reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
no to mamy nowa parke na bb :-D
Madzik i Aneta gratuluje super dzieciaczkow i pamiatki w postaci swietnej jakosci zdjec i filmiku na cale zycie... :tak:

oo nie jak dla mnie usg czesto jest czarna magia..tak te jajka spore zreszta i ja dojrzalam - o pomylce nie ma mowy Aneta-h:tak::-D
Madzik - jak pieknie Twoja coreczka do nas pomachala!:-):-)
urocze zdjecia!:tak::tak::tak:

madzik,aneta-h Dołączam sie do gratulacji śliczniutkich dzieciaczków:tak:
Faktycznie ładna byłaby z nich kiedyś parka;-)

Ja wczoraj z racji wizyty w szpitalu również miałam robione USG.Sprzęt mają bardzo dobry.Dzidzia wyglądała na mniejszą niż z terminu wg OM.Wyszło chyba 19 tyg.i 4 dni.Waga 350 gr.Zdjęcia nie mam,nie myślałam o nim w takiej sytuacji.:sorry:

madzik,aneta-h Dołączam sie do gratulacji śliczniutkich dzieciaczków:tak:
Faktycznie ładna byłaby z nich kiedyś parka;-)

Ja wczoraj z racji wizyty w szpitalu również miałam robione USG.Sprzęt mają bardzo dobry.Dzidzia wyglądała na mniejszą niż z terminu wg OM.Wyszło chyba 19 tyg.i 4 dni.Waga 350 gr.Zdjęcia nie mam,nie myślałam o nim w takiej sytuacji.:sorry:
Mammi co tam zdjęcie najważniejsze że dzidzia i Ty czujecie się dobrze i wszystko jest ok!!
Mimo to nie forsuj się tak i nie podnoś za często Szymonka i innych ciężarów zeby się sytuacja nie powtórzyła. I nie stresuj się za bardzo!

anetka, madzik - super dzieciaczki, chyba spiochy, ma moze sie umówiły w poczekalni, pwkońcu to jedyni znajomi w naszej lipcowej grupce maluchów...:-)

reklama
witam!! od czasu do czasu cos u was pisze ale nie moge sie powsztrzymac zeby sie nie pochwalic:)
bedziemy miec córeczke:-):-)
jest zdrowa i silna. jedyne co to łożysko mam za nisko i bedzie konieczna kontrola jeszcze w 32tyg ale mysle ze sie samo podniesie jak za pierwszym razem
a tu fotka, mała ciągle uciekala i pozwolila tylko na sfotografowanie profilu:-)
img007fg.jpg

Do góry