reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

ziewczyny gratuluje dzieciaczków,sliczne i malutka i malutki ups przepraszam duzy bo przyrodzenie to on ma całkiem całkiem,całe szczescie ze wszystko ok

reklama
no no, jak już teraz dziewczyny zachwycają się przyrodzeniem Twojego synka, to co będzie kiedyś ? :-D

ja też już po wizycie połówkowej,na 100% chłopak, zresztą na dwóch ostatnich zdjeciach jest dowód hihi:-)
dzidzia zdrowa,wszystkie pomiary a było ich naprawdę duzo jak pisała Madzia prawidłowe, mały, albo raczej duży ma 22cm i waży 410g, także kawał dzieciaczka:-D
ma tylko na serduszku małe zwapnienie, które nie jest ponoc groźne i znika ok 30 tyg, robi się głónie jak mama ma infekcje albo jest przeziebiona, takze mam się nie martwić bo jest wszystko oki

na 1 zdjeciu rączka, na 2 stópki, na 3 cały mały, na 4 i 5 siusiak!!!! taki jakiś mega duzy, ale to w powiększeniu więc się nie przestraszcie hihi:-D

Chlopak jak malowany-dorodny :-)

Dzidzius waży 340 gr i jest na 100 % dziewczynką.

Śliczna dziewuszka. Ja mam w srode polowkowe-wiec wtedy zobacze moja malutka.:-)

Anetko Twój maluszek tez mi wyglada na myśliciela))) a siusiak jakie robi wrażenie - w Twoim wypadku zmiana płci nie jest juz mozliwa - napewno będzie synus)):-)

słodkie te dzieciaczki na tych zdjęciach!!

dzieki dzięki dziewczyny, czekam na Wasze zdjecia z badań

Ewcik nie zaruj sobie z tym zachwalaniem,bo niewiem co to bedzie:-D

kasik czekam na zdjęcia z niecierpliwością:tak:

aisim śliczna dziewuszka i duża z niej juz kobietka:tak:na cukrzycy się nie znam ale może wtedy tak jednorazowo m iałaś z cukrem?trzeba słuchać lekarza :sorry:co do badania to mój kazał mi się na lewym boku położyć i znów na plecy i mała się pokazała na chwilkę, mówił że czasem tak się da odwrócić.

mysza idź z tą naroślą na grzybku a louise z tym gotowym dzieckiem bo się posiuram przez was:-D

dzamena faktycznie wyraźne to zdjęcie bardzo, Ci powiem piękna sylwetka, ho ho:tak:

madzik super zdjęcie, taka mała dorosła - zadumana, cudna:-)fajnie że masz dużo zdjątek to ekstra pamiątka;-)

aneta - rozczulające te zdjęcia, wycałowac stupki by się chciało:tak:a sprzęcik faktycznie jak dzwon:-D

anetka jakie mega wielkie jajca :szok::-D:-D:-D ratunku :-) faktycznie juz nie moze byc mowy o pomylce :tak: jeszcze raz gratulacje. to juz calkiem spory dzidzius :tak:

reklama
Dzięki dziewczyny :)Mała myślicielka ta moja dziewczynka hihi
Anetka no dorodny ten chłopaczek-zapoznam go z moją :)))

Ja jeszcze wkleję zdjęcia rączki i stópek :)

Do góry