reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje naszym maluchom

reklama
klaudencja śliczna pościel:D:D

heh ja chyba poproszę M jak przyjdzie pościel żeby łóżeczko złożył, tylko po to żeby Wam pokazać:D:D
no bo jak mi złoży łóżeczko jak będę w szpitalu, to kiedy ja wam fotkę pokażę?! wszak po porodzie nie będzie na to siły...

klaudencja, super kolorki pościeli :) Ja moje łóżeczko złożone i z pościelą zobaczę dopiero po porodzie. Mąż się uparł, że będzie składał jak będę w szpitalu. Już mu wytłumaczyłam co i jak ma oblec i jakie prześcieradło położyć. Jak chce to niech ma :)

klaudencja łożeczko i pościelka wyglądają super, mamuśka w piżamce też :D u mnie remont przedpokoju i kuchni, jak się skończy to też zacznę ubierać i przymierzać itp., bo takie zdjęcie do duże natchnienie :)

dzięki kobitki!!! ja przestraszona tymi skurczami i malejącą szyjką zrobiłam z mężem wielkiie zakupki hehe w czwartek przywiozą komodę a w połowie marca wózeczek... będę chwalić się na bieżąco hehe :) nie mogłam się doczekać i M musiał od razu skłądać łóżeczko a teraz tak patrzę na nie to jeszcze bardziej chce mi się już tulić mojego maluszka :)

reklama
Do góry