reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Urządzamy pokoje naszym maluchom

Dobra zasypuje was fotkami, przepraszam ze tak duzo ale same chcialyscie

Pokoik Majeczki
S8002224.jpg S8002225.jpg S8002222.jpg
S8002220.jpg

I jej fatalaszki
S8002208.jpg S8002212.jpg S8002209.jpg S8002207.jpg S8002211.jpg

I strój do szpitala
S8002201.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
jola pokoik super kącik dla malutkiej cudowny, a ubranka po prostu śliczne te sukieneczki są słodkie!!!!!

JOLAAAAAA!!!!!!!! JA CHCE TAKA PIZAME I TAKIE STANIKI!!!!!!!!! NOZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...

piekne :-) a ciuszki malutkiej i pokoik slodkie, ze hoho! parciate wy ;-) (w sensie, ze parki macie :-D)

ja dzis znalazlam sliczny stanik w hm, kupie na bank, ale moze juz po porodzie, jak wykminie, jaki rozmiar. a co. zeby na pewno mi pasil.

Dzieki dziewczynki:-)
aenye no nie przesadzaj, zwykla najzwyklejsza pizama i to jeszcze skladana (w sensie ze nie od kompletu) a staniki w mothercare w promocji byly 2 za 18euro;-)

reklama
Do góry