reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje naszym maluchom

reklama
Jola śliczne ubranka i pokoik, te motylki są słodziutkie:-)
piżamka i biustonosze też super, muszę chyba siostrze powiedzieć, żeby mi kupiła w Dublinie jak będzie przyjeżdzać na święta:tak:

jola, nie widac, ze skladana :-) a staniki super, w mothercare jeszcze nie ogladalam karmieniowych stanikow :-) w tygodniu podjade.

ja kupuje na bank taki z h&m w bialo-granatowe paseczki, jest usztywniany tak leciutko, tzn taka miekka wkladka grubsza - co prawda nie bede potrzebowala 'powiekszenia', ale wkurzalo mnie strasznie w stanikach, ze bardzo widac wkladki laktacyjne, bez ktorych ja ani rusz. i tak 8 mies mialam zdeformowane cycki ;-) to kupie jeden, a moze i 2, jak znajde w innym kolorze :-)

jola pokoik super pizamka tez fajna :tak:
a staniki rewelacyjne u mnie w mothercare takich ladnych nie bylo a szkoda bo duze promocje :-(

aenye ja jakos o tym nie pomyslalam, to przez to ze Olka tylko m-c karmilam i z domu nie wylazilam, ba nawet w lustro nie patrzylam to nie wiem czy sie odznaczaly. Mam jeszcze dwa jakies, musze wygrzebac a poza tym dwa sportowe mam i tez sa ok:tak: Mialam nie kupowac cale ale....promocja:zawstydzona/y:

wilmek dzieki, co do mothercare to trzeba trafic. Ale wez i laz tam codziennie, w moim stanie to juz nie realne, po piatkowych zaupach wrocilam do domu sapiac jak parowoz i powiedzialam dosc:-D A z Olem tydzien po terminie smigalam po sklepach, samochodem pomykalam az wszyscy dziwili, jednak kazda ciaza inna...

jola, ja wczesniej tez mialam zwykle, nawet nie wiedzialam, ze robia usztywniane. jakas nowosc :-) ja bede miala 2-3 zwykle i min ten 1 usztywniony, na jakies wieksze wyjscia.

a w ogole latem to smigalam w kostiumie bikini ;-) tylko z wkladkami, pod bluzkami letnimi fajnie wyglada :-)

jeszcze w sumie nie ma się czym chwalić, bo dopiero poskręcane i nic więcej;) ale jestem zadowolona z tej serii safari póki co:) teraz powoli można wykańczać;)
DSC00064.jpg

słodziutkie te mebelki, już sobie wyobrażam jak będzie wszystko wykończone :-).

reklama
Do góry