reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak zagospodarować małe pokoje dziecięce?

Ja zlecałam firmie iSzafy- ta zajmuje się właśnie szafami- takimi mebelkami dziecięcymi zajęłaby się ich pokrewna firma Fawre. Tak właściwie to jest Fawre, iSzafy oraz iKuchnie- można powiedzieć, że jedna firma ;) Jeżeli chodzi o szafę to wiedziałam mniej więcej jaką chcę szafę, ale dużo pomógł mi konsultant. Doradził odpowiedni materiał frontów oraz zwrócił uwagę na ważność wnętrza szafy. ja pewnie sama zrobiłabym drążek i kilka półek po jednej stronie. Dzięki panu mam naprawdę funkcjonalną szafę :)

reklama
Czyli z ręką na sercu możesz mi powiedzieć, że mogę całość aranżacji obu pokoi zlecić firmie i nic nie skopią? :) Jeszcze nigdy w życiu nic na wymiar nie kupowałam, a co dopiero wynajem projektantów. Powiedz coś szerzej, jak się współpracuje z taką firmą? I tak cenowo mniej więcej jak to się układa. Ja dysponuję budżetem typowym dla klasy średniej w średnim mieście. Czy będzie stać mnie na wynajem firmy wnętrzarskiej (na podstawie Twoich doświadczeń)?

Tak, z czystym sumieniem polecam Ci firmę. Ja jestem bardzo zadowolona.
Cena zależy od wielkości, materiałów, ale ogólnie firma nie należy do drogich. DO końca roku mają jeszcze tą promocję -50% na wszystkie szafy wnękowe (dzięki czemu sporo zaoszczędzimy).
A współpracuje się naprawdę fantastycznie! Pierwsza konsultacja jest darmowa i od razu można wyczuć, że ma się do czynienia z prawdziwymi fachowcami.

Rozmowa, pomiar, różne sugestie. Ogólnie dowiesz się jak pracuje ta firma, czy podobają Ci się pomysły. Już sam przedstawiciel firmy, który się u Ciebie pojawi powie Ci dużo o firmie swoim zachowaniem, fachowością.

Do góry