A
asiunia876
Gość
gdzie sie podzialy Twoje suwaczki??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdzie sie podzialy Twoje suwaczki??
fajny projekt! ale dla mnie troszke za duzo sie dzieje na scianie przy tym lozeczku.. ja chyba wybralabym albo plakat, albo literki.
a skoro nie literki, to moze taki akcent na scianie z szablonu? jakies kwiatuszki, cos, co zza lozeczka by wylazilo :-) drobne i rozrzucone..
ja mysle, ze zwykle zdjecie slubne w wersji czarno - bialej juz wystarczy :-)
nie moze byc za duzo tych wszystkich ozdobnikow, bo z tego, co piszesz, to nie jest jakas ogromna sypialnia i latwo bedzie to zagracic. komoda, na niej flakonik i nad nia zdjecie - super, a nad lozeczkiem dziecy maly akcencik i juz :-) w koncu to ma byc wasza sypialnia, a nie dzieciecy pokoj! wiec za pol roku wyniesiesz lozeczko i zeby ci zadne dzieciece bajery nie zostaly w pokoju bez sensu :-)