reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Urządzamy pokoje naszym maluchom

boszeeee, nie oglądajcie tego cholerstwa!!!! ja sobie mówie tak, mój Groszek sobie sam wyskoczy w kilka chwil, nie natną, nie pęknę, nie będzie szwów, będzie bosko :-). I od razu wyjdziemy ze szpitala :tak:. I prosze mnie tu z mojego błędu nie wyprowadzać!!!!

a na zgagę nie znam cudownych środków, bo nie znam też tego uczucia jak do tej pory.

Ja też mam taki plan i nikt i nic tego nie zmieni, tak będzie i już ;-)

reklama
Piękne te Wasze pokoiki :-D
Nasz Maluch nie będzie mial na razie osobnego pokoju tylko kącik przy naszym łóżku, obleczenie jest zadaniem Taty Malucha gdy ten się już na świecie objawi - pościel już wyprana, przygotowana :-)
Kwiatek na pewno jeszcze zniknie co najmniej na drugą stronę pieca, tak na wszelki wypadek ;-) a nad łóżeczkiem być może pojawi się obrazek - ale to się jeszcze obaczy, czy coś spasuje bo nad naszym łóżkiem i szafką Malucha wiszą obrazy.

U nas tez mały bedzie w naszym pokoju, ale na razie nie przestawiamy kołyski, stoi w kącie, zeby póki co nie przeszkadzała, Tata naszykuje wszystko jak bedziemy w szpitalu :)

pokoiki super,widze,ze bylyscie aktywne:-) u nas jak do tej pory sciana pomalowana na kolor gorzkiej czekolady,kolyska i komoda do przewijania wstawiona i nic wiecej...zastoj...ale trzeba bedzie zabrac sie w najblizszych dniach do roboty!!!!:tak:

Aleksandra_73 Ty masz juz swojego Skarbka na świecie i wszystko tłumaczy ten mały zastój, ale jak tylko wrócicie do domku to sama zobaczysz wskoczycie w wir pracy, rachu ciachu i po strachu,

Bachucha śliczne łóżeczko, czekam na dalsze zdjęcia z efektem końcowym

aleksandra Ty masz już swojego skarbka więc pewnie temu Ci się nie spieszy, a my zaspokajamy tęsknotę układając już to wszystko, choćby w głowie:)

a poza tym jak pomalowane to najważneijsze bo z tym najwięcej roboty i największy syf. meble poukładać to żaden problem;) a kupić jeszcze mniejszy ahhaha

reklama
ło no jeśli chodzi o meble, to jak się ma ograniczone finanse to i wybór jest ograniczony hahahah

a jeśli chodzi o kolory ścian... kurde ja jakoś szybko się zdecydowałam.
pierwsze miała być oliwka w sypialni, potem blady róż, potem róż pudrowy, a potem fuksja, aż w końcu nektar śliwkowy:D:D

no co, drogą dedukcji do tego doszłam hahaha. a pomysł na oliwkę pojawił się 2 lata temu, pomalowaliśmy miesiąc temu...ehhh 2 lata nad tym myślałam??

Do góry