Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cudnie!!!!! mnie osobiście bardziej podoba się 1wersja (baldachim pd tyłu łozeczka) sama właśnie mam zamiar w naszym zamontować go w ten sposób a nie tylko nad samą główką :Onie mogłam się dłużej opanować i na próbę z koleżanką zrobiłyśmy 2 opcje, jeszcze nie wiem na którą się zdecydować ostatecznie;-)
przewijak mam na komodę zakładany mi też się bardziej podoba, w ogóle dziś szalałyśmy z koleżanką z meblami i o 180 stopni zmieniła się koncepcja pokoiku małej:-)dobrze,że jest malutki,to aż tylu możliwości nie ma ale mąż sobie w życiu z baldachimem nie poradzi i resztą samEywa jezeli nie planujesz przewijaka na lozeczko to wersja nr 1 jest super