reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Urządzamy pokoje naszym maluchom

reklama
no ja sobie wczoraj późnym wieczorem jak nie mogłam spać filmiki z porodów oglądałam, to sobie wyobraź mnie durną z oczami jak 5 złotówki a o zaśnięciu to już w ogóle nie miałam co marzyć.
Ale spoko, damy radę, każda przecież daje, to dlaczego najwspanialsze na świecie kwietniówki miały by nie dać?! ;-)

no jasne.
Mnie z M czeka w środę na SR właśnie oglądanie filmu z porodu i chyba tam zejdę lub urodzę, bo jestem 1 do odstrzału z grupy, a M bardziej niż jest się zestresuje;-)

p.s. zjadłam i znowu mam zgagę, migdały mi już nie pomagają

boszeeee, nie oglądajcie tego cholerstwa!!!! ja sobie mówie tak, mój Groszek sobie sam wyskoczy w kilka chwil, nie natną, nie pęknę, nie będzie szwów, będzie bosko :-). I od razu wyjdziemy ze szpitala :tak:. I prosze mnie tu z mojego błędu nie wyprowadzać!!!!

a na zgagę nie znam cudownych środków, bo nie znam też tego uczucia jak do tej pory.

reklama
jenyyy ja też chcę sobie coś kupić!!!
no nie mogę no, no chyba nie, a może jednak...

hmm poszukam czegoś:-D jak mnie powali to co zrobię jak się samo kup teraz naciśnie?:)

a muszę kupić zegar i 3 ramki na zdjęcia!! do tego dywan se asiunia wymyśliła w mojej sypialni!!! nie no ja zbankrutuję!!

Do góry