reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje naszym maluchom

Inspiracja był właśnie ten pokoik :
Galerie w Deccoria.pl - projektowanie wnętrz, dekoracja i aranżacja wnętrza
wcześniej Wam go pokazywałam, małe modyfikacje kolorystyczne zaszły ale w przewadze jest biel, jeszcze tylko dywanik fioletowo wrzosowy i gotowe

P. S. A do chrztu planujemy szydełkową sukienusie i pelerynkę - oczywiście wykonanie moja mama ( ma kobita zdolności, których niestety ja nie odziedziczyłam :-) ) może i cos dla młodej mamy wydzierga;-) cobyśmy z Wika ładnie w kościele wyglądały

Ostatnia edycja:
reklama
herbatita babcia jakich mało:)

i masz 4 w zapasie?? hehe moje uznanie;-) chyle czoła :-D

kurcze ja to zazdroszczę takiego talentu...takie oryginalne rzeczy można samemu zrobić i zawsze to tańsze i lepsze niż kupne... ehhh no niestety my z mamą to ani talentu do gotowania ani do dziergania...

hhola hola, ja mam talent do rodzenia dzieci:-D

No to ja chylę czoła przed Tobą Morgaine, ja jestem w 1 ciąży i nie daje już rady, chce szybkiego szczęśliwego końca ;-)
co do pościeli to zapas mam już kupny, typowo dziecięcy i wiadomo allegro poszło w ruch.

No to ja chylę czoła przed Tobą Morgaine, ja jestem w 1 ciąży i nie daje już rady, chce szybkiego szczęśliwego końca ;-)
.

dasz radę dasz, jeszcze nie raz ;-)

słyszałyście to:
kobieta tuż po pierwszym porodzie:
-nie ma bata, już nie rodzę!
-4 mce później: takie te dzieci kochane, następnym razem TYLKO CESARKA
-6 mcy później: kolejny poród? tylko z ZZO
-rok póżniej: jeden raz dałam radę, to i drugi dam! :-D :-D

reklama
mnie podobno ciąże służą:) albo to ściema jakaś jahahaha. że co jedno dziecko to ładniejsza jestem i w ogóle:) także jeszcze kilkoro dzieci i na miss polonia będę startować hahahahahahah

a co to takie ograniczenie do miss polonia?! zdaje sie, że Ty światowa jesteś, to może byś sie tak na miss world rzuciła?! he?:-D

Do góry